O2e

Hvordan re-size et bilde for utskrift

Noen ganger

Noen ganger må du endre størrelsen på bildet ditt hvis du ønsker å skrive ut et bilde. Det er forskjellige måter du kan gjøre dette. Det er mange fotoredigering programmer som er i stand til å endre størrelsen på bilder. Dette er en av de grunnleggende funksjonene i de fleste bildebehandlingsprogram. Hvis du ønsker å lære hvordan å endre størrelsen på et bilde for utskrift, her er noen måter på hvordan du kan gjøre dette.

  • Resizing bilde gjennom Microsoft Picture Manager. Den enkleste måten å endre størrelsen på et bilde for utskrift er gjennom Microsoft Picture Manager. Åpne mappen hvor bildet du ønsker å endre størrelsen ligger. "Høyreklikk" på bildet og velg "åpne med". Velg "Microsoft Picture Manager" og vent til det programmet du vil åpne. Når vinduet for Microsoft Picture Manager åpnes, vil bildet du har valgt vises. Klikk på "bilde"-kategorien på verktøylinjen, og klikk "resize".
På endre størrelse på innstillinger, finner du fire alternativer å velge mellom opprinnelig størrelse, forhåndsdefinert bredde x høyde, egendefinert bredde x høyde og andel av opprinnelige bredde x høyde. Det beste alternativet for utskrift er å velge enten den forhåndsdefinerte alternativet eller egendefinert alternativ. Før du fullfører endre størrelse, sørg for å sjekke kvaliteten av bildet.
  • Resizing bilde gjennom Adobe Photoshop. Hvis du har Adobe Photoshop, kan du også endre størrelsen på bildet ditt i den programvaren. Åpne Adobe Photoshop og åpne bildet du vil skalere. Etterpå klikker du på "image"-kategorien på verktøylinjene og velg "bildestørrelse". Når bildestørrelsen åpnes, fjern "eller storleiken" alternativet. Deretter endrer du oppløsningen i bildet. Oppløsningen på bildet vil være opp til deg. Men 240 - er 300 piksler / tomme tilrådelig for utskrift. Når du er ferdig med dette, kontrollerer du "ny prøve" og endre den til "Bikubisk skarpere (best for reduksjon)". Deretter endrer dokumentets bredde til ønsket størrelse (høyden velges automatisk). Klikk "ok", lagre bildet med et annet filnavn (dette er å reservere oppløsningen av det opprinnelige bildet) og skrive ut bildet.
  • Resizing bilde gjennom MS Paint. En annen enkel måte å endre størrelsen på bildet ditt for utskrift bruker Microsoft Pain. Dette programmet installeres automatisk i Microsoft datamaskinen.

Hvis du vil endre størrelsen på et bilde ved hjelp av MS Paint

Hvordan re-size et bilde for utskrift. Resizing bilde gjennom Microsoft Picture Manager.
Hvordan re-size et bilde for utskrift. Resizing bilde gjennom Microsoft Picture Manager.

Hvis du vil endre størrelsen på et bilde ved hjelp av MS Paint, hva du trenger å gjøre er å åpne Paint-programmet. Slik åpner du bildet du vil endre størrelse, klikker du på "File"-menyen og velg "åpne". Velg ditt bilde. Neste ting du trenger å gjøre er å velge "Image"-kategorien. Velg "Resize"-fanen eller "Image Size"-menyen. Den resize vindu åpnes, og du vil se Alternativer for størrelse i henhold til piksler, inches størrelse eller prosentandelen. Velg ditt foretrekker størrelse og klikk "ok". Deretter lagre bildet. Gå til "File" fanen igjen. Klikk på "lagre som" og lagre bildet ditt til et nytt filnavn.

Dette er bare noen av de mest brukte bildebehandlingsprogram som kan hjelpe deg å endre størrelsen på bildet ditt for utskrift. Husk at resizing bildet ditt kan påvirke kvaliteten, spesielt oppløsningen, i bildet. Så før du endrer størrelsen, bestemme om du vil beholde kvaliteten på bildet eller ikke.