O2e

Hvordan redigere hjemmevideoer: programvare for videoredigering

Lær å bli din egen video editor

Hvis du er en første gang film eller hjemme video editor, har du allerede det meste av verktøy for å komme i gang, og sannsynligvis ikke engang vet det. Heldigvis har videoredigering blitt mye enklere og er nå orientert mot alle, slik at selv de ikke-datamaskinen kunnskapsrike kan lære å redigere en gjennomsnittlig video.

Hvordan redigere hjemmevideoer: programvare for videoredigering. Når du har åpnet programmet, må du importere video.
Hvordan redigere hjemmevideoer: programvare for videoredigering. Når du har åpnet programmet, må du importere video.

Her er hvordan du redigere hjemmevideoer.

  1. Først må du plukke opp en video redigering program . Heldigvis, har du sannsynligvis en lastet på datamaskinen, og ikke engang vet det. Windows XP kommer med windows video maker program som bør allerede er installert på systemet ditt. Programmet gjør WMV-filer, som skal spille direkte på datamaskinen, eller gir deg noen andre filalternativer. For ikke å nevne, er dette programmet fullpakket med funksjoner som bør tilfredsstille dine videoredigering behov!.
  2. Når du har åpnet programmet, må du importere video. Bare å hekte opp det digitale kameraet, finner videoen, og voila, gjør programmet resten for deg. Det skiller selv video i små biter, basert på endringer i videoen. Det er en smart program! Du kan importere andre videofiler, musikk eller bilder alle å bruke i videoen. Importere alt du vil bruke, og gå til neste trinn.
  3. Nå som du har alt importert, er neste skritt å lage en tidslinje. Bare dra og slippe klipp. Programmet lar deg forhåndsvise hver klipp for å se hva som er på den. Når du legger dem til tidslinjen din, er dette som å legge dem inn i filmen din. Du kan strekke og dra de enkelte biter, og dette vil styre hvilke deler du vil skal vises på videoen. Konstruere din hele videoen på denne måten, og du er klar til å lage noen videoredigering magi.
  4. Du vil legge merke til to andre deler til din video tidslinjen. Hvorav den første er musikk. Hvis du har importert et par sanger, kan du dra og slippe dem, og dette vil føre til musikk å spille sammen med videoen, som er definitivt en fin touch til noen film. Den andre linjen kan du slippe ord eller bilder på skjermen. Klikk på sidemenyen som sier legge studiepoeng, og utforske alle de tilgjengelige alternativene. Du kan lage sprø ord gjøre hva du vil beskrive handlingen, eller bare peke ut noe interessant. Og gjerne lage rulleteksten på slutten av videoen.
  5. Endelig er videoen i desperat behov for en liten bluss. Ved å høyreklikke på en av dine video biter, kan du administrere spesielle effekter mellom scener. Fade inn og ut, flagre sidene, eller du kan gjøre noen interessante ting på en scene som gjør det vises i svart og hvitt, eller slik at det ser ut som en gammel film kamera. Eksperimenter med alle de spesielle effekter før du skaper noe du elsker.
  6. Når du er ferdig med å opprette ditt mesterverk, kan du forhåndsvise hele greia ved å trykke play. Når du er fornøyd, må du lagre filmen ved å gå til File -> Save Movie bar. Du bør se masse forskjellige alternativer, som å lagre filmen til å spille på datamaskinen din, eller lagre den slik at du kan brenne det på en DVD. Velg hvilket alternativ du ønsker, og se filmen er laget på datamaskinen.

Nå er du ferdig! Tid for å dele filmen og videoredigering tips med resten av verden, og se hva kritikerne har å si om det!