O2e

Hvordan redigere koblingen delen i en blogger mal

Lær hvordan du redigerer koblingen delen av blogger malen, og du kan dele linker til nettsteder og websider i Links-delen av bloggen. Følgerne dine kan klikke på linkene for å se websiden du anbefale de sjekker ut.

1. Gå til Blogger-kontoen. Bruk påloggingsinformasjonen til å logge deg på Blogger-konto. Du opprettet påloggingsinformasjonen når du opprettet kontoen med Blogger. Hvis du allerede har en konto hos Google, for eksempel en Gmail-konto så kan du automatisk logge på Blogger. Du kan endre dine personlige innstillinger og endre passordet du bruker for Blogger-kontoen.

2. Tilpass malen. Når du logger deg på Blogger-konto, vil hjemmesiden din vise nylig aktivitet som det siste innlegget du opprettet. Øverst i høyre hjørne, finner og velger "Tilpass"-lenken som ville gjøre det mulig å gjøre endringer i Blogger-malen. Du kan også komme til samme tilpasning siden ved å gå til "Dashboard" og klikke på "Layout" under administrere blogger overskriften.

På tilpasning siden det er faner for Posting

Hvordan redigere koblingen delen i en blogger mal. Gå til blogger-kontoen.
Hvordan redigere koblingen delen i en blogger mal. Gå til blogger-kontoen.

På tilpasning siden det er faner for oppslaget, Innstillinger, Oppsett og tjene penger. Velg "Oppsett"-fanen som vil gjøre deg i stand til å legge til og ordne sideelementer på din blogger mal. Du kan legge til eller endre elementer i boksene og omorganisere dem i malen. Når du plasserer markøren på toppen av en boks og hvis den endres til et kryss som betyr at du kan flytte boksen til en annen posisjon. Å endre elementene i boksene, klikk "Rediger" alternativet nederst i høyre hjørne av boksen. Et annet vindu vil dukke opp, og det er her du legger til eller endrer elementer.

3. Legge til og redigere link. Se etter "Legg Lenker" eller "Lenker" boksen i Layout siden. Klikk på "Edit" i nedre høyre hjørne for å åpne konfigurasjonen vinduet. Du kan nå plassere lenker i denne delen, eller endre link hvis det er behov for å bli oppdatert. Gå til nettsiden eller websiden du ønsker å dele i bloggen din og kopiere URL (Universal Resource Locator). Gå tilbake til Links konfigurasjonsvinduet og legg inn nettadressen i Koblinger-boksen ved å klikke CTRL og V på tastaturet som vil lime inn det kopierte nettadressen. Plasser koblingen i HTML-koden:

"<a Href="http://thewebsite.com"> Noe </ a>"

Endre ordet "Something" med navnet på nettstedet eller tittelen på nettsiden. Dette er det eneste ordet som vises i Link-boksen og URL vil bli skjult. Lukk Link konfigurasjon ved å klikke på "Lagre"-knappen. Klikk på "Lagre"-knappen på Layout siden og deretter vise endringene endringene du har gjort. Test linken for å se om det fungerer.

På tilpasning siden det er faner for posting. Legge til og redigere link.
På tilpasning siden det er faner for posting. Legge til og redigere link.

Når dine etterfølgere klikke på ordet i Link boksen, vil de bli brakt til nettsted eller webside.