O2e

Hvordan selge den bærbare datamaskinen lokalt

Selge din bærbare noen ganger kan være en vanskelig oppgave å utføre. Her vil du lære noen måter å hjelpe deg å selge den bærbare datamaskinen lokalt og forhåpentligvis få en anstendig pris i prosessen.

Å selge den bærbare datamaskinen lokalt er det et par alternativer som du kan gå gjennom knyttneve forslag er to nettsteder som har fått i løpet surmountable popularitet de siste årene. De to er Bookoo og Craigslist, må du registrere deg for en konto, er de detaljerte instruksjoner om hvordan å lage en lokal innlegg for varen (e) som følger, vil du trenge en gyldig e-postadresse og passord, kan du huske, og et gyldig telefonnummer for verifisering foreslår bare. Du vil klikke på enten konto satt opp eller legge inn et element, og du vil fylle ut alle obligatoriske felter. Du vil da bli å skrive en tittel for ditt innlegg. Det anbefales å skrive en oppmerksomhet får for en tittel som for eksempel; billig bærbar PC for salg, Laptop Excellent Condition, Laptop Sale noe langs disse linjene. Du ønsker å skrive en like attraktiv beskrivelse noe som trekker leseren i å spørre mer om varen (e). Du ønsker kanskje å tenke på ikke å legge ut prisene slik at det tvinger den potensielle kjøperen til å sende deg en e-post slik at du kan snakke mer og legge til noen flere detaljer å fange de selger. Noe å huske på er at innleggene bare holde på i syv dager på de fleste, så hvis den ikke selger i denne tidsrammen må du repost varen (e).

Hvordan selge den bærbare datamaskinen lokalt.
Hvordan selge den bærbare datamaskinen lokalt.

Din andre er å utnytte den lokale avisen for en lokal reklame. Gebyr for notering typisk kjøre et visst beløp per et ord eller bare en flat sats for plassering av reklame og en ekstra avgift avhengig av dagen (e) du ønsker å kjøre. Vanligvis det koster mer å kjøre en annonse på helgen versene ukedagen. Du vil også trenge å skrive en effektiv reklame for å fange leserens øyne så godt hvis annonsen ikke har nok ord i det du kjører risikoen det som skrives for lite, og leseren passerer over annonsen. En god idé ville være å spørre byrået hvilken størrelse skriften vil bli, eller om de har en bestemt pakke eller spesiell hvis du vil ha den i en større størrelse, eller i et bestemt område av papiret.

Et tredje alternativ er å spørre vennene dine om de har en garasje selge når som helst snart. Se om du kan legge din laptop til salgs ute på et bord å vise. Ved første ville det være lurt å sette prisen litt høyere enn hva du spør, for det enkle faktum at et flertall av folk som går til garasje salg liker å prute. Så forhåpentligvis de ikke snakke med prisen for langt ned.

Dette er bare noen få alternativer for å hjelpe deg salg den bærbare datamaskinen lokalt, men du bør ha stor suksess i disse tre alternativene alene.