O2e

Hvordan selge hjelp ebay blogger

Flere eBay markedsføring trenere anbefaler å opprette en blogg for å annonsere dine produkter. Bloggen er rettet mot målretting nye eBay kunder som potensielt kan være interessert i å kjøpe dine produkter fra eBay. eBay har gjort prosessen med annonsering via blogger en mye enklere ting å gjøre med thei online samfunnsutvikling. eBay blogger tillate deg å selge dine produkter gjennom gratis annonsering på nettet. Dette kan gjøres med en personlig datamaskin, internett-adresse, og produktene du ønsker å selge gjennom bruk av eBay-konto.

Det første skrittet for å selge dine produkter gjennom eBay blogger er å velge elementer du ønsker å selge. Bestemme hvor mye du ønsker å selge hvert element for. Dette kan gjøres ved å søke eBay eller andre nettsteder for å finne andre oversikten for tilsvarende eiendeler. Bruk din vanlige eBay-konto for å selge varene.

Når du logger inn på nettstedet for eBay

Når du logger inn på nettstedet for eBay, velg kommunikasjon området på nettsiden. Når du er i samfunnet delen av nettstedet, klikk på Blogger linken. Du kan sette opp en avatar, som kan endres når som helst, men besøker Vis My World delen og velge rediger.

Mens på blogger gjennom eBay

Hvordan selge hjelp ebay blogger. Når du logger inn på nettstedet for ebay.
Hvordan selge hjelp ebay blogger. Når du logger inn på nettstedet for ebay.

Mens på blogger gjennom eBay, kan du skrive om hva du vil. Du kan også legge til innhold funksjoner i din verden, som gir tilgang til alle oppføringene. eBay samfunn er delt inn i bydeler, som lar deg blogge med andre som deler felles interesser.

Finn et nabolag av mennesker som deler interessen nærmest i forhold til dine produkter. For eksempel, hvis du selger sports jerseys, finne nabolag med personer som liker teamet, vil sport minner, eller samle skjorter.

Ved å målrette disse spesifikke områdene

Ved å målrette disse spesifikke områdene, er det mer sannsynlig å utvide kunnskapen om oppføringene til personer som kanskje ikke andre kloke eksisterer de vet. Bare lage et blogginnlegg for ditt produkt i hver av nabolagene og lim ditt produkt beskrivelse der. Inkludere et bilde hvis du har en, og sørg for å koble oversikten i blogginnlegget.

Føl deg fri til å poste samme blogg i flere nabolag

Mens på blogger gjennom ebay. Ved å målrette disse spesifikke områdene.
Mens på blogger gjennom ebay. Ved å målrette disse spesifikke områdene.

Føl deg fri til å poste samme blogg i flere nabolag. Bruk av blogger i eBays samfunnet er gratis. Dette fører til utvidet gratis reklame for dine produkter. Det er ingen grense for hvor mye innlegg en bruker har lov til å blogge, så legger beskrivelsen flere ganger under forskjellige titler kan være en vellykket strategi.

Annonsering gjennom disse bloggene vil også tillate andre å legge om dine produkter og gi anbefalinger. Dette har vist seg å være en vellykket verktøy til selgere. Andre brukere kan legge omfattende positive anmeldelser for dine produkter som kan øke muligheten for budgivning til et høyere beløp for ditt produkt.