O2e

Hvordan sende en faks fra en datamaskin

Datamaskiner er et mirakel av den teknologiske verden

Datamaskiner er et mirakel av den teknologiske verden. Livene til de fleste i siviliserte land og selv for de i den tredje verden er avhengig av datamaskiner for dagliglivet. Datamaskiner kan utføre så mange forskjellige oppgaver fra å skrive, til å se filmer, for å sende e-post og chatting til en annen person med dem se deg, og du ser dem. Datamaskiner har også en funksjon for å sende fakser. Du trenger ikke å ha en faksmaskin å fakse informasjon til en annen part.

Det er to måter du kan sende en faks via datamaskinen

Det er to måter du kan sende en faks via datamaskinen. Du kan sende en faks fra en datamaskin ved hjelp av faks programvare, eller du kan sende en faks fra datamaskinen direkte fra tekstbehandlingsprogram som du bruker. Du trenger imidlertid behov for en faks modem i datamaskinen til å sende en faks. De fleste datamaskiner på markedet har denne funksjonen.

Hvis du sender faksen fra faksing programvare, følgende retninger er for deg.

Først, sørg for at du har fullstendig skrevet ut din informasjon, fylte det ut, eller hva du har, bare sørg for at den er klar. Hvis du trenger å ha stavekontroll gjort, sørg for at du har det gjort før du fakser, ser det bare profesjonelle.

Mange mennesker, når de mottar fakser, som en forside

Hvordan sende en faks fra en datamaskin. Datamaskiner er et mirakel av den teknologiske verden.
Hvordan sende en faks fra en datamaskin. Datamaskiner er et mirakel av den teknologiske verden.

Mange mennesker, når de mottar fakser, som en forside. Det er bare et ark som forteller hvem som mottar faksen alle detaljer om hva de får. Informasjon som hvem faksen er fra, hvor mange sider det er, hva faksen gjelder, og hvem det går til. Altfor mange ganger en faks er sendt til noen og den personen på mottakersiden ser at ingen dekning ark har blitt sendt, så det er ingen måte for de som mottar faksen å vite hvem faksen skal.

Du må finne frem til for faksing programvare ved å åpne den opp

Du må finne frem til for faksing programvare ved å åpne den opp. De fleste mennesker har Microsoft Fax-programvare, eller Microsoft Exchange-programvaren på datamaskinen. Du blir nødt til å lete etter et ikon som vil gjøre deg i stand til å sende en faks. Du kan søke etter ord som "Send Fax" eller ordene "Send nytt". Disse ordene du må klikke på.

Alt du gjør nå er å følge instruksjonene fra datamaskinen din som forteller deg hvor du skal angi faksnummeret til personen du skal sende faksen til. Ved å gjøre dette, må du sørge for at du har de riktige tallene satt i. Mens i denne prosessen, vil du bli spurt om du ønsker å sende en forside.

Det er to måter du kan sende en faks via datamaskinen. Mange mennesker, når de mottar fakser, som en forside.
Det er to måter du kan sende en faks via datamaskinen. Mange mennesker, når de mottar fakser, som en forside.

Du vil bli bedt om å legge ved noen filer som må fakses. Klikk Send når du er klar til å fakse informasjonen.

For de faksing fra tekstbehandlingsprogrammer

For de faksing fra tekstbehandlingsprogrammer som Microsoft Word, er alt du trenger å gjøre åpne filen som du må ha fakset. Velg "Skriv ut" fra menyen. I stedet for å skrive nå, bør du se en "Fax" valget. Klikk på denne. Det vil spørre deg om nummeret du ønsker å sende faks til, og du skriver det.

Du kan nå sende ut faksen.