O2e

Hvordan sette charms på en mobiltelefon

Mobiltelefoner er her og der i disse dager

Mobiltelefoner er her og der i disse dager. Med denne voksende befolkning på mobiltelefoner, er det nesten umulig å få en unik telefon over de andre. Bra at du kan sette en telefon sjarm bare å sette telefonen over resten. Pluss, kan en sjarm hjelpe deg presentere din personlighet i denne svært viktige gadget i hverdagen. Her er en rask guide for å hjelpe deg i å sette en sjarm i din mobiltelefon:

  • Finn sjarmen holder i din mobiltelefon. Studer telefonen og finne ut hvor innehaveren er. Dette er vanligvis en meget lite hull ved siden av telefonen vanligvis på den øvre side. Hvis du ikke finner det, sjekk cellen telefonens brukerveiledning. Det er vanligvis en telefonmodell det forteller deg de forskjellige delene av din mobiltelefon. Hvis du tilfeldigvis ikke har den manuelle lenger, finne andre ressurser som Internett.
  • Få en mobiltelefon sjarm av dine preferanser. Det er mange av sjarm som du kan få fra markedet. Velge en god sjarm som passer din stil og personlighet. Det finnes en rekke alternativer å velge mellom for eksempel blomster, leker, tegneseriefigurer, metallgjenstander, og en rekke andre sjarm. Det er sjarmen for menn og kvinner, unge og gamle, casual og elegant, og lignende.
  • Skyv mobiltelefonen sjarm er stroppen til holderen. Ta stroppen av sjarmen og trekk den svært tett, slik at det kommer rett og smal. Skyv deretter stroppen gjennom hullene. Stopp når du har satt stroppen halvveis allerede. Den rettere og smalere stroppen er, jo lettere er det for deg å arbeide på å skyve det inn i hullet.
  • Loop stroppen for å feste den i sjarmen holderen. La sjarm gå gjennom løkken av sjarmen sin stroppen. Trekk det ned og det vil automatisk sikre sjarmen på plass.
  • Sett en sjarm til en telefon uten sjarm holder. Dessverre er det telefoner som ikke har hull for å holde mobiltelefonen sjarm. Men du kan fortsatt sette noen sjarm til telefoner som dette på ulike måter. For én, sikre sjarm stroppen i telefonens antenne. Enkelt sagt stroppen rett rundt telefonens antenne og avslutte den med en løkke.
  • Bruk en antenne telefon sjarm ring. Antennen sjarm ringen er det beste alternativet til stilen din mobiltelefon uten sjarm hull. Det er mange av sjarm som dette at du kan velge mellom i markedet. Oftere enn ikke, er alternativet like bred som sjarmerer med stropper.
  • Sett mobiltelefonen sjarm i en flip mobiltelefon. Hvis du har en flip-telefon som ikke har noen sjarm holder, kan du likevel sette en sjarm på den. Skyv sjarmen er stroppen rett rundt flip telefonen hengslene.


Det er alltid veldig lett å kle opp din mobiltelefon med en sjarm

Hvordan sette charms på en mobiltelefon. Finn sjarmen holder i din mobiltelefon.
Hvordan sette charms på en mobiltelefon. Finn sjarmen holder i din mobiltelefon.

Det er alltid veldig lett å kle opp din mobiltelefon med en sjarm. Du kan få så mange charms som du ønsker og endre den fra tid til annen. Du kan velge din sjarm dag etter dag avhengig av ditt humør, gjeldende anledning eller årstid, og en rekke andre faktorer. Kle opp telefonen og vise verden hvem du er og gjør telefonen forskjellig fra pool av mobiltelefoner der ute.