O2e

Hvordan sette dine preferanser for en hel side nettleser

Når du surfer på Internett

Når du surfer på Internett, kan du støte på ulike problemer med nettleseren. Det ville være tider når det fungerer godt unntak av det faktum at det ville plutselig krympe ned og minimere hver gang et vindu åpnes. Selv om du maksimere alle vinduer manuelt, ville det fortsette krymper ned når du åpner nettleseren. Hvis du gjør din forskning, eller rett og slett besøke nettsamfunn og viser bilder, kan dette være distraherende og, for ikke å nevne, frustrerende. Denne nettleseren problemet kan enkelt løses ved å justere og redigere dine preferanser. Å ha din nettleser opererer på en helsides vindu, bare følg instruksjonene nedenfor.

Hvordan sette dine preferanser for en hel side nettleser. Finn nettleserens ikon.
Hvordan sette dine preferanser for en hel side nettleser. Finn nettleserens ikon.

  • Finn nettleserens ikon. Vanligvis ville det være på skrivebordet siden det er en av dine mest brukte programmer. Hvis det ikke er der, klikker du på "Start". Hvis det fortsatt ikke er blant listen over programmer, går videre til "Alle programmer".
  • Høyreklikk. Beveg markøren på nettleseren ikonet. Høyreklikk og velg "Properties". Når klikket, vil du se egenskapsvinduet.
  • Kjør. Klikk på drop boks som sier "Kjør". Du vil da se tre alternativer.
  • Maksimere. Velg "maksimert." Dette vil gjøre det mulig for vinduet for å ha maksimal størrelse som er hele skjermen. Når dette er gjort, klikk "Apply". Du vil se dette på vinduets nedre delen. Klikk på "OK". Når du har klikket det, vil vinduet Egenskaper lukkes. Du vil se at din nettleser nå åpnes i en helsides vindu uavhengig av antall sider du åpner. Disse instruksjonene gjelder for nettlesere generelt. Det er viktig å merke seg, men at det kan være andre faktorer som påvirker ytelsen til nettleseren din. Hvis du støter på andre problemer, betyr det ikke at du kan løse det ved å redigere innstillingene i nettleseren. Virus kan påvirke en nettleser. Du kan ikke engang vet at datamaskinen har det. Hvis du ser at din Internett eller surfing har gått sakte, så det er på tide for deg å være grundig og har datamaskinen kontrolleres. Du bør også oppgradere nettlesere når oppgraderinger er tilgjengelige. Oppgraderinger gi deg flere funksjoner og brukervennlighet fordi utviklerne sørge for at de fortsatt jobber på sine programmer, uansett hvor populære de allerede er, for å sørge for at du holder deg til dem og å gi deg bedre tilfredshet.


Husk å sjekke de andre kategoriene for å sørge for at de har innstillingene du ønsker. Det kan overraske deg at din nettleser historikk automatisk slettet etter et bestemt antall dager. Enda viktigere, kan nettleseren din være for underholdende når det kommer til nedlastinger. Sjekk sikkerheten kategorien bare for å være sikker på at din nettleser blir strenge om gyldigheten og ektheten av programmene og filene du laster ned. Når du kommer til å snakke med en ekspert, be ham om de anbefalte innstillingene for en nettleser. Du må lære å være forsiktige når det kommer til nettleseren din bare på grunn av det faktum at du er i et nettverk, og noe kan komme og gå via Internett.