O2e

Hvordan sette en DVD - brenner til å brenne raskere

Mens brenne DVDer er vanligvis ikke en tidkrevende prosess, er det noen av oss som ønsker litt mer finjustering og optimalisering av hastigheten på våre DVD-brennere. Her er en steg-for-steg guide for å sette hastigheten på DVD-brenneren.

Ting du trenger:

DVD-brenner
DVD brenner programvare
Minimum systemkrav

Instruksjoner:

  • Åpne din DVD brenner programvare. De fleste DVD-brennere leveres med DVD brenner programvare samt maskinvare. Men hvis du ikke har noen DVD brenner programvare, kan du laste ned ImgBurn gratis på http://www.softpedia.com/progDownload/ImgBurn-Download-27810.html .
  • Velg en DVD-fil til å brenne. Som du angi skrive innstillinger før DVD brenning starter, bør det være et alternativ for å sette DVD brennehastighet. I ImgBurn, er det i nedre høyre hjørne av DVD skrivehastighet modus i innstillingene underposisjon.
  • Endre brennehastighet. Det bør være flere hastigheter å velge mellom - 4x, 8x, 12x, 16, osv. ... Det hele avhenger av maskinvaren kapasiteten på DVD-brenneren.
  • Eksperimentere med ulike skrive hastigheter. Finn ut hvilke brennehastighet fungerer best for deg. Noen mennesker foretrekker 4x, mens andre tar det til det ekstreme og sett den på 32x. Bærbare datamaskiner generelt ikke håndtere høyere hastigheter like enkelt som stasjonære.
  • Test dine DVDer. Når du spiller dem på DVD-spilleren, hopper de? I så fall kan dette være et tegn på at du kan ha din DVD brenner hastigheten for høyt eller for lavt - kanskje du burde justere det. Det kan også være på grunn av egenskapene til DVD-spilleren (enten det er en DVD-spiller eller en DVD-spiller på datamaskinen).
  • Finn ut hva som fungerer best for deg, din DVD-brenner, og maskinvaren evner. Hold tweaking til du er fornøyd med din brennehastighet.
  • ! Gratulere deg selv nå som du har funnet brennehastigheten som fungerer for deg, kan du nyte brenne DVDer mer - i den hastigheten som du vil. Lykkelig DVD brenner.

Hvordan sette en DVD - brenner til å brenne raskere. Ting du trenger.
Hvordan sette en DVD - brenner til å brenne raskere. Ting du trenger.

Advarsler:

Noen ganger, brenne hastigheter som er satt for høyt kan føre til feil under brenning. Velg brenne hastigheter forsiktig.

Noen mennesker tror at høyere brenne hastigheter føre til raskere forringelse.

Hint og tips:

Du kan teste din brennehastighet til enhver tid, og enkelte programmer vil fortelle deg om gjeldende hastighet er en optimal innstilling for datamaskinen og brenneren.

Instruksjoner. Endre brennehastighet.
Instruksjoner. Endre brennehastighet.

Sørg for at du skriver til riktig format. Du kan ikke brenne DVDer til CDer, for eksempel-det skal være DVD-R eller DVD-RW (DVD-RW er bra for testing brennehastighet).

Få en linse renere. Dirty DVD objektiver kan føre til at brenneren til å kjøre på mindre enn tilstrekkelig hastighet.