O2e

Hvordan sette inn store tagger i yahoo sitebuilder

Ta butikken din til neste nivå ved å skape en online web-butikk

Ta butikken din til neste nivå ved å skape en online web-butikk. Du trenger ikke å ha tidligere erfaring på nettstedet skapelse og kunnskap i programmeringsspråk for å lage din egen nettbutikk. Alt du trenger er Yahoo SiteBuilder, en enkel å bruke "det du ser er hva du får" (WYSIWYG) HTML editor. I denne artikkelen vil vi gi deg fremgangsmåten for hvordan du setter inn store tagger i Yahoo Sitebuilder.

Hvordan sette inn store tagger i yahoo sitebuilder. Forbered bilder og beskrivelser for alle dine produkter.
Hvordan sette inn store tagger i yahoo sitebuilder. Forbered bilder og beskrivelser for alle dine produkter.

  • Forbered bilder og beskrivelser for alle dine produkter. Opprettelse av butikken koder i Yahoo SiteBuilder vil bli enklere når du har forberedt bilder og beskrivelser for hver av produktet i butikken din. Skriv inn og lagre beskrivelser i et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word eller Notepad. Last opp bildene i en mappe på datamaskinen din for enklere tilgang.
  • Åpne Yahoo SiteBuilder på datamaskinen. Klikk på Yahoo SiteBuilder ikonet fra skrivebordet, eller tilgang til den i "Start" og deretter "Programmer". Hvis du fortsatt trenger å laste ned programmet, bare gå til denne siden: webhosting.yahoo.com og klikk på "Last ned nå - Gratis"-knappen. En kjørbar fil vil bli lastet ned til datamaskinen din. Kjør den kjørbare filen og følger trinnene i installasjonsveiviseren. Fullføre prosessen før installeringen av Yahoo SiteBuilder er gjort.
  • Begynne å bygge din nettbutikk nettside. Finn "Hjelp"-panelet, og klikk på Opprett et nytt nettsted ". The 'Site Creation Wizard' vises der du kan legge inn navnet på nettbutikken, velge et design for web side, samt opprette flere sider. Utnytte de ulike verktøyene som er tilgjengelige i Yahoo SiteBuilder for å lage nettbutikk og for ytterligere å tilpasse utseendet på hver side.
  • Sett inn bilder av produktene. For å sette inn et bilde i Yahoo SiteBuilder, klikk på "Sett inn bilde" fra verktøylinjen. Finn bildene av de produktene som vi har lagret tidligere i trinn 1.. Dra bildet til der du vil den skal være plassert på nettsiden.
  • Sett Store Tags i web siden. Gå til "Sett inn" fra hovedmenyen og velg "Lagre Tags '. Deretter klikker du på 'Produkt Module "fra nedtrekksmenyen. The 'Insert butikk produkt "-vinduet vises. Velg et oppsett for butikken, og klikke på produkt feltene du ønsker å bli inkludert i butikken tag. Klikk på "OK" når du er ferdig.

Klikk på "Forhåndsvisning i leser-ikonet fra verktøylinjen eller bare trykke" F12 "på tastaturet for å se hvordan siden vil se ut når den er tilkoblet. Husk å gå til "Fil" og velg "Lagre" når du er fornøyd med resultatene. Klikk på "Publiser" fra verktøylinjen for å gjøre din online-butikk tilgjengelig for visning på Internett.