O2e

Hvordan sette inn SWF - filer i myspace

SWF-filer er vanligvis kjent som Flash-filer

SWF-filer er vanligvis kjent som Flash-filer. Dette er de animert grafikk, videoer og interaktive applikasjoner som du ser på de fleste nettsteder. SWF står for Shockwave Flash og programmer med denne utvidelsen er små nok til å kjøre på websider. Animasjoner, widgets eller applets kan alle forbedre en nettside eller en profil på et nettsamfunn som MySpace. Hvis du har lurt på hvordan dine venner eller kontakter gjort sine profilsider ser så kul så nå vil du endelig finne ut hvordan.

Hvordan sette inn SWF - filer i myspace. Bla gjennom flash-filer.
Hvordan sette inn SWF - filer i myspace. Bla gjennom flash-filer.

  • Bla gjennom flash-filer. Se etter nettsteder på nettet som tilbyr flash filnedlastinger. Du vil sannsynligvis finne dusinvis av nettsteder og dusinvis av alternativer. Du kan også se på dine venners profiler og se om det er en type flash-filen du ønsker å legge til din MySpace-profil. Bokmerke sidene du synes er interessante, slik at du kan komme tilbake til det hvis du ønsker å fortsette å surfe for flere SWF-filer. Du kan sette rullingen fotoalbum i profilen din side, så vel som en lydavspiller. Du kan starte med disse to typer flash-applikasjoner og deretter kan du legge til flere flash-applikasjoner senere.
  • Laste opp bilder. Last opp dine bilder på en deling av bilder nettsted som Flickr. Opprette en konto og deretter kan du begynne å laste opp bilder fra datamaskinen. Etter å ha lastet bildene gå til forhåndsvisningssiden og deretter kan du få nettadressen koden for et bestemt bilde ved å klikke på "Del denne" knappen. Du finner denne knappen øverst i høyre hjørne av flickr side. Kopier internettadressen og deretter lime den inn i notatblokken. Gjenta fremgangsmåten for alle de andre bildene.
  • Lag rulle fotoalbum. Gå til en av de nettstedene du finner på Internett som vil gjøre deg i stand til å lage en tilpasset fotoalbum med en rulle effekt. Nettstedet kan kreve at du opprette en konto hos dem først, slik at de kan lagre oppsettet på deres hjemmeside. Du kan redigere filen når du velger. Når du har opprettet kontoen kan du laste opp dine bilder til nettsiden ved å lime inn URL hvert bilde i feltene på siden. Kopier og lim inn hver nettadresse fra notatblokken og klikk deretter på "Update" knappen. Velge et tema for din MySpace-profil, og velg deretter en aksent farge. Endelig inn din MySpace URL. Du må åpne din MySpace-profil for å kopiere URL i adressefeltet. Klikk på "Get Code"-knappen og deretter kopiere koden og lim den på notatblokken.
  • Oppdater myspace. Gå til din MySpace-profil og klikk deretter på "Rediger profil"-knappen. Du kan lime inn URL fra notatblokken til noen av tekstfeltene tilgjengelig. Prøv å sette den i ett av feltene, og klikk deretter lagre eller søke knappen. Last eller oppdatere din MySpace-side, og deretter vise resultatene.

Forbedre din MySpace-profil med SWF-filer vil gjøre profilen din ser mer spennende.