O2e

Hvordan sette opp en ekstern server

Sette opp en ekstern server er ikke en gave fra gudene, som noen mennesker kan være tilbøyelig til å tenke. Det høres skremmende i starten, men senere vil du lære at dette er en nyttig ferdighet som du kan lære med praksis, spesielt hvis du arbeider med store datamaskinen prosesser som krever at du tilgang til filene dine fra en annen datamaskin fra tid til annen.

Bare en ekstern server kan gjøre det mulig å ha denne fleksibiliteten

Bare en ekstern server kan gjøre det mulig å ha denne fleksibiliteten, og det er veldig nyttig å ha ferdighet i å sette den opp. Generelt, webservere er veldig verdifullt. Verktøyet som brukes i forvaltningen består tradisjonelt av en sikker fysisk prosessor. Heldigvis, kan programvaren til slutt brukes til å lage en virtuell virkelighet der du kan ha en ekstern server for bedre kontroll, etc.

  1. Bestem terminalene du skal bruke. Når du sier ekstern server, trenger du ikke bare referere til en enkelt prosedyre, men mer av et sett av aktiviteter som du kan velge fra. Unison er en av de beste i henhold til faktiske brukeranmeldelser av å sette opp en ekstern server. For Windows-baserte PC-er, kan du først tar sikte på å sette opp Remote Server Administration verktøy medfødt i systemet ved å følge Windows 7 nyheter og tips retningslinjer. Fjerntilgang i Linux-systemer er en annen ting, med SSH er den mest kjente teknikk.
  2. Plasser i en ekstern brannmur unntak. Hvis du skal installere ekstern server, er det svært viktig å plassere et unntak i brannmuren for å sikre at den eksterne serveren aktivitetene vil bli tillatt i datamaskinen. For å kunne gjøre disse endringene, kan du også ha administratorrettigheter. I kontrollpanelet systeminnstillingene, kan du også angi at du tillater systemet å ha en ekstern sesjon via en ekstern port eller en annen desktop server.
  3. Kjør cmd og deretter i det sorte vinduet skriver du ipconfig. For å kunne koble til og få tilgang til den andre serveren, må du få ipconfiguration slik at du kan riktig plassere den i Remote Desktop Connection Wizard. I Windows, er dette ofte funnet i Communications mappen i programmet. Når du er ferdig med veiviseren, kan du nå prøve å få tilgang til filer og whatnots fra den andre datamaskinen ved hjelp av den andre. Det eneste kravet vil være at den andre maskinen du prøver å få tilgang må også være åpen.
  4. Kjenn din konsoll. Det er svært viktig at du vet konsollen server tilgang type som du bruker. Telnet eller ssh er noen av de perfekte eksempler på konsoller. I et nøtteskall, konsoller server for å opprette virtuelle porter for en eller flere eksterne servere økter. Dette vil fremme riktig overvåking, hosting, reboot, backup, etc. på nettverket.

Hvordan sette opp en ekstern server. Bestem terminalene du skal bruke.
Hvordan sette opp en ekstern server. Bestem terminalene du skal bruke.

Hvis du fortsatt er på kant med dine eksterne serverinstallasjonsoppgaver ferdigheter, kan du vurdere å få en ekspert til å gjøre det for deg for en ekstra pris. Lær hva du kan i løpet av ekspert installasjon, slik at du ikke trenger å hyre ham neste gang.