O2e

Hvordan sette opp en Facebook-konto

Facebook er ansett å være en av de mest populære nettsamfunn på nettet. Det er en fin måte å kommunisere med dine venner ved å chatte, dele bilder og laste opp videoer. Denne trinn-for-trinn vil lære deg hvordan du setter opp en Facebook-konto.

Det aller første du bør gjøre er å sørge for at nettleseren er oppdatert til siste versjon (Internet Explorer 8, Firefox 3 eller Safari 4). Det har vært tilfeller der noen av programmene ikke vil fungere hvis leseren ikke har blitt oppdatert. Vær oppmerksom på dette trinnet er helt valgfritt, og vil ikke påvirke deg i de fleste tilfeller.

Deretter skriver nettstedet

Hvordan sette opp en Facebook-konto. Deretter skriver nettstedet.
Hvordan sette opp en Facebook-konto. Deretter skriver nettstedet.

Deretter skriver nettstedet. På hjemmesiden, bør det være en registrering panel på høyre side av siden. Fyll i dine personlige data, og deretter fortsette ved å klikke på den grønne knappen merket "Sign Up".

Du bør da bli bedt om å en sikkerhetskontroll, og må skrive inn captcha-setning. Gjøre det og gå videre.

Sekvensielt

Sekvensielt, dirigeres du til en ny side, som sier det er 3 flere trinn som skal fullføres. Disse er alle skjønnsmessig, og hvis du ønsker å hoppe over den fasen, bare klikk på linken nederst til høyre på skjermen merket "hoppe over trinn". Du kan alltid fylle disse ut senere når du skriver inn din profilside.

Den første oppgaven er for Facebook for å sjekke e-post for kontakter

Den første oppgaven er for Facebook for å sjekke e-post for kontakter. Nå kan du skrive inn din profilside.
Den første oppgaven er for Facebook for å sjekke e-post for kontakter. Nå kan du skrive inn din profilside.

Den første oppgaven er for Facebook for å sjekke e-post for kontakter. Det vil spørre deg om passordet ditt, og ved å gjøre det, vil alle dine e-post kontakter som har Facebook bli sendt en venneforespørsel. Dette trinnet er helt trygt, som Facebook ikke vil bruke e-post til andre formål.

Deretter bør skjermen som du kan laste opp et bilde eller ta på med et webkamera. Hvis du skal laste opp ett, husk at bildet ikke kan være mer enn 4 MB i størrelse. Dette bildet vil være den som vises som avataren din, så velg med omhu!

Det tredje og siste trinnet på siden er å fylle ut din personlige informasjon. Ved å gjøre dette, vil disse dataene vises på profilen din, med mindre du velger å skjule disse postene.

Nå kan du skrive inn din profilside

Nå kan du skrive inn din profilside. På skjermen bør det være 3 flere trinn. Disse, som en før, er også valgfritt, og ikke egentlig ha en betydelig innvirkning på din Facebook-opplevelse.

Den øverste ber deg om å registrere din mobiltelefon

Den øverste ber deg om å registrere din mobiltelefon. Jeg finner dette svært nyttig, som det eliminerer ekstra captcha-setninger når du sender en venneforespørsel eller bli med i en fan gruppe. Det anbefales sterkt at du har en høy mengde eller ubegrenset mengde teksting på den mobile enheten for å fullføre dette trinnet, som den sender du en SMS-varsling for om alt under solen.

Trinnet som følger er trolig en du skal bruke oftest på Facebook. Det ber deg om å skrive inn et navn, og søkemotoren vil få opp en gruppe av profiler som samsvarer med den. Dette er også nyttig for å søke grupper til å delta eller apps. Søkefeltet øverst på skjermen gjør disse tingene også.

Følgende, er den siste forpliktelse du blir bedt om å fullføre

Følgende, er den siste forpliktelse du blir bedt om å fullføre. Dette er dine personverninnstillinger. I utgangspunktet, hvis du vil at kun vennene dine til å se din profil, kan du bruke denne innstillingen.