O2e

Hvordan sette opp en gratis telefonkonferanse for podcasting

Podcast er et begrep hentet fra Apple merkevaren iPod og begrepet Broadcasting. Podcasting er et elektronisk tilgang til mediefiler som er streamet på nettet. Disse filene kan være lyd eller video type filer. Podcasting har blitt et mer og mer populært valg for Teleconferencing. Det finnes mange tjenester som tilbys gratis gjennom Podcasting som hjelper brukere innen en telefonkonferanse. Dette er en enkel oppgave de krever en enkel registrering av tjenesten, og frihet til å kaste en konferanse for opp til 150 mennesker fri for opptil seks timer.

Etter registrering

Etter registrering, blir du bedt om å laste ned gratis programvare som lar deg holde en konferanse, utføre følge opp rapporter på konferanser, og spore samtalene. Etter nedlasting, må du deretter velge å sette opp en telefonkonferanse. Kontoen vil tildele en samtale i antall og et kortnummer for andre personer eller selskaper å ringe å delta på konferansen.

Hvordan sette opp en gratis telefonkonferanse for podcasting. Etter registrering.
Hvordan sette opp en gratis telefonkonferanse for podcasting. Etter registrering.

Programmet vil da tillate deg å sende ut invitasjoner til de som skal delta. Invitasjonen vil inneholde både ringe inn og de kortnummer til å delta. Klokka er notert på invitasjonen som forteller andre når de skal ringe i. De kan bruke hvilken som helst telefon til å gå inn i konferansen.

En annen form for Teleconferencing gjennom Podcast krever bruk av podcasting over internett. For dette skjemaet, er du fortsatt nødvendig å registrere en konto på nettet gjennom nettstedet. Etter registrering, du bare logge inn for å få tilgang til deg konto.

Holde en telefonkonferanse online gjennom podcasting kan du også sende ut invitasjoner via nettstedet etter å sette opp kontoen. Når du bruker den elektroniske versjonen er et telefonnummer og få tilgang til nummer også opprettet for kontoen.
Med registrert konto, kan du sette opp Teleconferencing samtaler via podcasting. Disse teleconferences krever at brukerne å ringe fra sine datamaskiner og vil trenge en mikrofon for å delta i podcast. Et webkamera kan også brukes, avhengig av kundens krav.

Hvordan sette opp en gratis telefonkonferanse for podcasting.
Hvordan sette opp en gratis telefonkonferanse for podcasting.

Dette kan gjøres ved å logge inn på kontoen og velge samtaleopptaket fanen i nettadministratoren alternativet. Velg tilgangspunktet eller bro nummer for samtalen du er som du prøver å gå gjennom, og klikk på RSS-ikonet. En popup vil komme opp og be deg om å velge konferansen som du prøver å Podcast. Når du holder telefonkonferanse, er du i stand til å Podcast samtalen for fremtidig tilgang. Når du har satt opp en podcast for samtalen, personer som hadde deltatt på teleconference er i stand til å få tilgang til og lytte til samtalen igjen. Dette er også gunstig for personer som trenger å gå gjennom informasjonen, men var ikke i stand til å delta på telefonkonferansen. Fordi disse er tollfrie samtaler, kan de ikke nås over telefon og kan bare nås på nettet.