O2e

Hvordan sette opp en personlig domenenavn

Det pleide å være at bare kommersielle enheter eller andre institusjoner hadde ressurser og motivasjon til å sette opp sine egne nettsider. Nå som webutvikling teknologi er så mye mer brukervennlig, noen, men hvem som helst kan sette opp sin egen nettside. Det første trinnet i å ha ditt eget nettsted er å sette opp en personlig domenenavn.

1. Kom opp med en personlig domenenavn. Adjektivet "personlig" connotes bruk av ditt eget navn. Dette har noen fordeler og ulemper. Entydig identifisering og tilbakekalling er kanskje en av fordelene. Ulempen kommer når ditt eget navn er ikke så unikt. Det finnes en rekke John, er Robert og Christine ute så vel som Smiths, Johnson og William. Sjansen er stor for at domenenavn med disse fornavn og etternavn er allerede registrert.

Hvordan sette opp en personlig domenenavn. Kom opp med en personlig domenenavn.
Hvordan sette opp en personlig domenenavn. Kom opp med en personlig domenenavn.

Det finnes måter å løse dette. Du kan kombinere ditt etternavn med din ektefelle pikenavn. Du kan legge bindestrek, konjunksjoner eller artikler. Prøv å bruke ditt kallenavn eller ikke begrense deg til navn i det hele tatt. Du kan alltid legge til andre ord så lenge de er relevante for formålet og innholdet i din fremtidige nettsted. Et domenenavn ikke alltid å ha det øverste nivået. Com betegnelse. Forsøk ulike kombinasjoner til du finner en som ikke er registrert, men er fortsatt fengende og relevant.

2. Registrere domenenavnet. Online domenenavntjenester har en søkemotor som lar deg sjekke om domenenavnet du har oppfunnet er fortsatt tilgjengelig. Sjekk om tilgjengelighet før du starter registreringsprosessen.

Prosedyrene for å registrere ditt domenenavn variere noe for hver registrar, men det er grunnleggende trinn. Først av alt må du være medlem av domenenavn registrar nettsted. Dette vil innebære å skape et brukernavn og passord. Domeneregistrering er ikke gratis, så du vil også måtte røpe kredittkortnummer og / eller velge en betalingsmåte. Verdipapirservice vil også tilby ulike pakker, vanligvis på et årlig abonnement basis. Du må velge en som passer for deg.

Registrere domenenavnet. Vurder dine web hosting alternativer.
Registrere domenenavnet. Vurder dine web hosting alternativer.

3. Vurder dine web hosting alternativer. Å konstruere din egen nettside du vil også trenge web hosting. I utgangspunktet en web hosting service gir deg noen dedikert minne plass på sine servere. Det er som leasing kommersielle plass i murstein og mørtel virksomhet verden. Oftere enn registrarer og web vertene kombinere disse to tjenestene. Webhotell er levert av de fleste Internett-leverandører. Du vil finne en rekke gratis web hosting-tjenester på nettet. Det anbefales at du ikke tar slike alternativer hvis du ønsker total kontroll over ditt nettsted. Gratis hosting er finansiert av reklame så det betyr verten bestemmer hvilke annonser får bli lagt ut på nettstedet ditt. Også vert domenenavn vil mest sannsynlig bli knyttet til ditt og som bare nederlag all innsatsen du gikk gjennom i første trinn.

Husk å holde kopier av e-post korrespondanse med kontofører og web vert. Disse vil være din referanse i tilfelle eventuelle tvister oppstår.