O2e

Hvordan sette opp en personlig etternavn nettside for slektsgransking

I løpet av det siste tiåret

I løpet av det siste tiåret, har internett blitt et flott verktøy når undersøker opplysninger, informasjon på det! Forskning har blitt så mye lettere i disse dager. Borte er de dager da elevene må hyppige biblioteker for å undersøke sine oppdrag. Informasjonen kan man finne over nettet er faktisk overveldende.

Bortsett fra forskning

Bortsett fra forskning, er Internett svært nyttig for oss også når det gjelder å holde kontakt med folk. Enten det gjelder forretninger eller personlige ender, har kommunisere med andre mennesker blitt veldig enkelt med bruk av nettet. Vi har hørt utallige historier om folk å finne kjærligheten i sitt liv over Internett. Ingen overraskelse, kan vi også bruke World Wide Web for slektsforskning.

Hvordan sette opp en personlig etternavn nettside for slektsgransking. I løpet av det siste tiåret.
Hvordan sette opp en personlig etternavn nettside for slektsgransking. I løpet av det siste tiåret.

Hvis du ønsker å sette opp en nettside for slektsforskning første du trenger å gjøre er å registrere et domenenavn. Du kan først være lurt å tenke på hvilke domenenavn for å kjøpe. Du kan velge å bruke ditt fornavn og etternavn hvis du har ganske unikt navn. På den annen side, hvis du har en vanlig fornavn og etternavn, enten det har allerede blitt registrert, eller hvis ikke, og velger du å registrere det, kan du kreve tjenester eller hjelp av SEO eksperter for å sørge for at folk kan finne din nettside lett når de skriver navnet ditt i søkemotorene.

Når du er ferdig å registrere ditt domenenavn

Når du er ferdig å registrere ditt domenenavn, (selvfølgelig håper jeg du var i stand til å finne en god registrering og hosting pakke), starter med en gang med å bygge ditt nettsted. Når du har valgt et design som passer din smak, begynner å taste informasjonen inn i din webside. Legge til detaljer om familien din historie, vil personlige bakgrunn, plassering og navn på andre slektninger gjøre det lettere for din lange mistet slektninger å jakte deg ned. Og siden ditt hovedmål er å komme i kontakt med lange mistet slektninger, ville det også være lurt å registrere nettstedet i slektsforskning fora og nettsteder.

De fleste registre tilby verdiøkende funksjoner som personlige e-postadresser. Det kan være lurt å gjøre bruk av dem også, og sørg for at du legger de nevnte stykke informasjon på nettstedet ditt. Dette, selvfølgelig, vil gjøre det enklere for folk å kommunisere med deg senere.

Legge til et familietre er noe du kan også være lurt å vurdere

Bortsett fra forskning. Når du er ferdig å registrere ditt domenenavn.
Bortsett fra forskning. Når du er ferdig å registrere ditt domenenavn.

Legge til et familietre er noe du kan også være lurt å vurdere. Det er absolutt interessant og morsomt. Det er flere slektsforskning nettsteder som tilbyr familietre programvare enten gratis eller for en liten avgift. Pass på at informasjon som navn, fødselsdato, ekteskap og dødsfall er nøyaktig før du setter dem i. Det kan være vanskelig å redigere informasjonen senere hvis du finner dem å være unøyaktig. Bortsett fra informasjonen, vil det være ganske interessant å legge fotografier også.

Jeg håper du har det gøy, og jeg ønsker deg lykke til.