O2e

Hvordan sette opp en transkripsjon fotpedal

Å ha en fot pedal mens du gjør ditt transkripsjon arbeidet kan være svært nyttig siden dette frigjør hendene til å konsentrere seg om å skrive og transkribere informasjonen. Mest pedalene er tilgjengelige er kompatible med de 3 store operativsystemene - Mac, Linux og Windows. Bare ikke miste installasjonsprogrammet som følger med pedalen og du bør bris gjennom installasjon og oppsett av dette svært nyttig verktøy.

  • Feste jack til pedal din. I noen modeller der jekken ikke er permanent festet til pedalen, ville du trenger å manuelt sette inn kontakten til å passe inn pedalen. Det er vanligvis bare ett spor for dette, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å plassere den på feil sted. Så du vil trenge for å koble USB-enden av pedalen til maskinen din. Mesteparten av tiden kontakten er en USB type, men det er saker som de bruker spillet utstikkerne. Mest vanlige utstedt bærbare og stasjonære maskiner har dette liten støpsler.
  • Plassere pedal på din arbeidsplass. Ditt neste skritt er å plassere pedal der det ville være svært behagelig for deg å nå det via venstre eller høyre fot. Pass på at ledningen til pedalen er bak maskinen slik at når du kommer opp fra din arbeidsstasjon, vil du ikke snuble i ledningen av pedalen.
  • Installere driveren for pedalen. Når du har festet og plassert pedalen, er alt du trenger å gjøre er å la maskinen identifisere den nye maskinvaren. Hvis maskinen er slått av og deretter bare slå den på og den vil automatisk oppdage at det er en ny maskinvare knyttet til den. Dette autoregistreringsfunksjonen mekanismen skal automatisk installere driverne fra pedalen. Men bare i tilfelle dette ikke skjer, bare sette inn installasjons-CD i maskinen og la den kjøre. Dette vil også automatisk dukke opp en installasjonsveiviser som vil lede deg gjennom prosessen. Hvis i tilfelle installasjonsprogrammet CD ikke ble automatisk lese og veiviseren ble ikke lansert, kan du få tilgang til innholdet på CD ved å gå inn i CD-stasjonen og åpne innholdet på CDen. Se etter filen som er merket som et installasjonsprogram, dobbeltklikker du på denne for å starte installasjonsprogrammet pakken og du bør definitivt være godt å gå.
  • Teste pedal. Når du har installert driveren, i noen tilfeller ville du trenger å starte maskinen for å gjøre ting effektivt. Kjør transkripsjon verktøy og teste pedal hvis det fungerer i henhold til manualen som burde ha kommet med pedalen pakken.


Hvordan sette opp en transkripsjon fotpedal. Feste jack til pedal din.
Hvordan sette opp en transkripsjon fotpedal. Feste jack til pedal din.

Hold kablene under arbeidet stasjon ryddig og rent ved å sikre dem med strips eller kabel arrangører, slik at du ikke vil reise på de mens du beveger deg inn og ut av arbeidet ditt stasjon. Du kan også prøve å arbeide med en transkripsjon pedal når arbeidsbelastningen er ikke så stor, slik at du har nok tid til å feilsøke i tilfelle det er noen problemer med pedalen.