O2e

Hvordan sette opp et sesongkort på TiVo

Selv med motstridende tidsplaner

Selv med motstridende tidsplaner, kan du ha din samling av favoritt TV-show episoder med en personlig videoopptaker, som TiVo. Det er en digital video recorder som lar deg spille. Når du tar opp et TV-show, er det spilt inn på harddisken. Du kan manuelt programmere TiVo å ta opp TV-programmer. Men du kan også sette opp et sesongkort slik at du ikke lenger trenger å manuelt sette opp tidsplaner.

Hvordan sette opp et sesongkort på tivo. Søk etter tittelen på tv-show.
Hvordan sette opp et sesongkort på tivo. Søk etter tittelen på tv-show.

  • Søk etter tittelen på TV-show. Det første du trenger å gjøre er å lete etter tittelen på TV-show du ønsker å ta opp. Velg "Finn Programmer". Du kan kjøre et søk fra hovedskjermen ved å velge "Søk Tittel". Du kan bruke fjernkontrollen til å skrive inn tittelen på showet du leter etter.
  • Velg "få sesongkort" alternativet. Når du har funnet tittelen på TV-show for opptak, markere tittellinjen og trykk på "Velg"-knappen på TiVo fjernkontrollen. Velg "Get Season Pass" alternativet innenfor informasjon-vinduet av programmet.
  • Endre programmet prioritet. På hovedskjermen, velg "Finn programmer" og velg deretter "Season Pass Manager." Må du endre programmet prioritet på sesongkort listen. Du vil merke at listen nå omfatter programmet du nettopp har tatt.
  • Velg prioritet plassering. Bruk TiVo fjernkontrollen for å velge tittelen på programmet du nettopp har installert. Flytte markøren til høyre for å velge pilen ved hjelp fjernkontrollen piltastene til å navigere. Velg prioritet plassering for programmet ved å flytte den opp eller ned, og flytt deretter markøren til venstre for å gå tilbake til tittelen. Flytte markøren til venstre igjen for å aktivere endringene. Ta oppmerksom på at når du setter prioriteten plassering av et TV-program som du ønsker å ta opp, sørg for at den har en topp prioritet plassering, slik at det ikke vil bli hoppet over.
  • Administrere sesongkort på nettet. Du kan også endre rekkefølgen på listen over sesongkort forespørsler gjennom den elektroniske sesongkort manager på www.tivo.com / mytivo. Med dette verktøyet kan du også slette enkelte sesongkort forespørsler og også overføre sesongkort forespørsler fra en boks TiVo-boksen til en annen TiVo-boksen. Denne måten, vil du ikke lenger trenger å manuelt legge sesongkort hvis du har en ny TiVo-boksen. Du kan ganske enkelt overføre disse ved å gå online.


Bortsett fra å ha en konto på TiVo.com, bør du ha en bredbåndstilkobling for å bruke den elektroniske sesongkort manager. Denne funksjonen kan nytes på følgende: TiVo Series 2, TiVo Series 3, TiVo HD og HD XL, og TiVo Premiere og TiVo Premiere XL.

TiVo gjør ser på TV viser enklere og mer praktisk

TiVo gjør ser på TV viser enklere og mer praktisk. Du vil ikke lenger å vente på programmer som skal vises på lufta. Bare abonner på sesongkort for din favoritt TV-programmer, og se episoder som de kommer.