O2e

Hvordan sette opp Gmail på iPhone i mindre enn 5 minutter

I denne digitale tidsalder vi lever i vi er i stand til å gjøre det meste av arbeidet ut av kontoret. Du kan motta og sende e-postmeldinger på din iPhone mens du ser din sønn hit at home run og se din datters ballett recital. Holde kontakten er viktig hvis du ikke ønsker å miste en viktig avtale eller en oppdatering på prosjektet du jobber på. Følg trinnene nedenfor for å sette opp Gmail på iPhone slik at du kan motta og sende meldinger via mobiltelefonen.

  1. Aktiver IMAP på din Gmail-konto. IMAP står for Internet Message Access Protocol, som gjør det mulig å motta Gmail-meldinger på din iPhone. IMAP kan bygge bro over sammenhengen mellom Gmail-konto og din iPhone. Forbindelsen vil tillate deg å sjekke e-posten når som helst og hvor som helst via mobiltelefonen. For å aktivere IMAP funksjonen du må logge inn på din Gmail-konto på din nettleser. På hovedsiden går til høyre og velg "Innstillinger" alternativet. På "Settings"-side på Gmail finne og velge "Videresending og POP / IMAP"-kategorien. På siden som vises, gå ned til "IMAP-tilgang:"-delen, som vil tillate deg å endre IMAP status setting. På "Aktiver IMAP" alternativet sted et merke på den runde feltet ved siden av den, og klikk deretter på "Lagre endringer" knappen nederst i "Innstillinger"-siden.
  2. Legg en konto på iPhone. På iPhone menyside trykker du på "Settings" alternativet. Den miniatyrbilde som tilsvarer alternativet Innstillinger er den med tannhjul som vises på den. På "Settings"-panelet på din iPhone finne og velge "Mail"-alternativet. Klikk på "Legg til konto" på neste panel og velg "Annet" alternativet på "Velkommen til Mail"-panelet. På neste panel velge "Add Mail Account" og "New Account"-panelet vises på din iPhone. Fyll opp "Name"-feltet med "Gmail bruker" og deretter bruke hele Gmail-adresse i "Adresse"-feltet. Skriv Gmail-passordet i "Passord"-feltet, og deretter kan du bruke Gmail-adresse for "Beskrivelse"-feltet. Klikk på "Lagre"-knappen for å lagre innstillingene.
  3. Innkommende e-postserver delen. For "Innkommende e-posttjener" avsnittet bruker "imap.gmail.com" i "Host Name"-feltet. Fyll opp "Brukernavn"-feltet med hele Gmail-adressen og skriv deretter inn Gmail-passordet. Klikk på "Lagre"-knappen for å lagre innstillingene.
  4. Utgående e-postserver delen. For "Utgående e-posttjener" seksjonen fylle opp "Host Name"-feltet med "smtp.gmail.com". I "User Name"-feltet, bruke hele Gmail-adressen. Skriv Gmail-passordet i "Passord"-feltet, og klikk deretter på "Lagre"-knappen for å lagre innstillingene.

Hvordan sette opp gmail på iphone i mindre enn 5 minutter. Aktiver IMAP på din gmail-konto.
Hvordan sette opp gmail på iphone i mindre enn 5 minutter. Aktiver IMAP på din gmail-konto.

Du har nettopp fullført konfigurering av innstillingene i Gmail-kontoen og din iPhone postkonto. Du kan nå få tilgang til e-post hvor som helst og når som helst på din iPhone.