O2e

Hvordan sette opp mikrofoner for karaoke

Du har en ny karaoke maskin

Du har en ny karaokemaskin. Eller du leid en. Mikrofonene er ikke koblet ennå, og du virkelig ønsker å synge. Eller, dine gjester er allerede på vei til festen. Følg disse instruksjonene for å sette opp mikrofoner for karaoke. Dette er enkle trinn.

  1. Kjenn dine vilkår. Jacks henviser til ¼ tommers hull enten på forsiden, baksiden eller et annet sted på karaoke maskin. Du kan ha en karaoke-DVD-spiller, og kontaktene er vanligvis plassert på forsiden av spilleren med kontroller eller ringer ved siden av dem. Disse ringer kontrollere mikrofonen nivå. Kabelen er ledningen som er koblet til selve mikrofonen. Dette er vanligvis lang å imøtekomme bevegelse. Kontakter, også kalt pluggene, er på spissen av kabelen motsatt mic. Dette er metall tips, som er koblet til kontaktene for å lage en forbindelse mellom mic og karaoke maskin.
  2. Sett opp karaoke. Karaoke må gjøres klar for. Slå den på. Plasser den der TV er, under TV rack, på toppen av det, eller nær den. På denne måten har du et enkelt sted av drift. Så du vil ikke bli danser rundt og får altfor svimmel å kontrollere karaoke maskin. Denne måten, også, kan du peke alle fjernkontrollene i én retning.
  3. Sett opp høyttalerne. AS en del av karaoke maskin, du må også sette opp høyttalerne. Hvis du har en separat lydanlegg, sette dette opp neste. Koble denne til karaoke. Noen høyttalere har mikrofon knekt.
  4. Plugg mic inn og slå den på. Etter disse trinnene, er du nå klar til å plugge mikrofonen i karaoke. Slapp kabelen og hold kontakten. Nøye plugge kontakten i mikrofonkontakten av karaoke maskin. Plasser den vekk fra høyttalerne for å unngå feedback lyd.
  5. Sett opp mic nivå. Mic nivået må settes opp neste. Finne Mikrofonvolum ringer ved siden av eller i nærheten av kontaktene. Still mikrofonen nivå på en behagelig balanse med lydnivået på høyttalerne. Det må ikke være så høyt som å overmanne høyttalerne. Men heller ikke for myk til å være uhørt. Test mikrofonen. Hvis du er tilfreds med måten det høres ut, er du klar.
  6. Velg en sang og synge den første sangen. Siden du setter opp karaoke, høyttalere, og mic, har du rett til å synge og velge den første sangen! Som en unnskyldning for å synge den første sangen, kan du si at du prøver å teste om den er satt opp er OK. På denne måten kan du gjøre mindre eller større justeringer i oppsettet.

Etter å ha brukt karaoke

Hvordan sette opp mikrofoner for karaoke. Sett opp høyttalerne.
Hvordan sette opp mikrofoner for karaoke. Sett opp høyttalerne.

Etter å ha brukt karaoke, må alt settes tilbake til sine plasser. Rull opp mic-kabelen og sette den tilbake i esken. Riktig plassere den i boksen for å unngå skader. Men hvis du er en hyppig karaoke sanger, kan du ganske enkelt plassere mic på toppen av karaoke maskin eller på stativ eller holder.