O2e

Hvordan sette opp og konfigurere en Treo smarttelefon fra sprint

Treo er en smarttelefon som har blitt introdusert til markedet siste 2004. Det kjører i Palm operativsystem og har forskjellige versjoner og modeller tilgjengelig.

Ulike mobiloperatører over hele verden distribuere Treo til sluttbrukerne. I Europa er Treo meste distribuert av Sprint PCS.

Hvordan sette opp og konfigurere en treo smarttelefon fra sprint. Fjerne telefonen fra emballasjen.
Hvordan sette opp og konfigurere en treo smarttelefon fra sprint. Fjerne telefonen fra emballasjen.

Hvis du har en Treo smarttelefon fra Sprint og ikke har noen ide om hvordan du setter det opp og konfigurere den riktig, kan du lese instruksjonene nedenfor.

  • Fjerne telefonen fra emballasjen. Sørg for at boksen er tett, og at forseglingen ikke har blitt tuklet med. Hvis det er, returnere det umiddelbart til Sprint. Når du åpner esken, inspisere hvis alle komponentene er fullført. Treo skal være der sammen med batteriet, laderen kabel, datakabel, brukerveiledning, og installatør CD.
  • Sette sammen telefonen. Fjern batteridekselet fra enheten og sett inn batteriet. Sjekk om batteriet har en beskyttende plastdeksel. Hvis den gjør det, må du fjerne det før du plasserer batteriet inni. Sett batteridekselet tilbake og sørge for at den er låst.
  • Sjekk om den er slått på. De fleste batterier som kommer i den nye Treo har noen avgift for å gi brukerne å sjekke om enheten slås på. Trykk på strømknappen til enheten i 2 sekunder og se etter skjermen for å lyse opp. Hvis ingenting skjer, setter telefonen ladekabelen på enheten og koble den. La batteriet lades i minst en time før du forsøker å slå på enheten igjen. Merk at dette ladetid bør være nok bare for testformål. Etter testing, må du lade batteriet helt opp.
  • Låse opp telefonen din. Når du har slått på enheten, vil skjermen vise en melding om at telefonen er låst. For å låse opp, trykker du den firesifrede PIN-kode. Spør kundeservice representant ved å ringe 888-211-4727 å spørre hva pinnen er eller prøve å bruke de fire siste sifrene i ditt mobilnummer eller ditt personnummer. Vær forsiktig, men som tre mislykkede forsøk kan utestenge deg fra å låse opp telefonen selv. Hvis dette skjer, ta med telefonen tilbake til Sprint.
  • Test ende til samtale. Slå et venns nummer og trykk på ringeknappen. Vent på svar og se etter talekvalitet og volum på lyden. Snakk normalt på munnstykket og be din venn om stemmen din er høyt og tydelig på slutten henne.
  • Test SMS-sending og mottak. Gå til Meldinger-ikonet og skriv en SMS til en venn. Be om et svar så snart han er i stand til å motta meldingen. Vente på en bekreftelse på at meldingen er sendt. Også vente og se om du vil være i stand til å motta et svar.


Ta deg tid til å lese bruksanvisningen som følger med i esken å kjenne de forskjellige funksjonene i telefonen og hvordan du tar vare på den.

Unngå å kjøpe batteri eller lader som ikke er originalt Treo som det kan gå ut over ytelsen til enheten, for ikke å nevne miste garantien.