O2e

Hvordan sette opp wi - fi for en håndholdt PDA

Enten du trenger å sjekke din bedrift e-post mens du vandre mot et styremøte, eller bare ønsker å laste opp et bilde av kjolen som du ønsker å kjøpe fra prøverommene av et varehus, å kunne få tilgang til Internett fra din hånd -holdt PDA eller Personal Digital Assistant har virkelig blitt en nødvendighet i ens veldig travel livsstil. Dette er nøyaktig hvorfor flere og flere offentlige områder som kjøpesentre, kafeer, og selv hurtigmat ledd er å gi nettilgang for sine gjester. Hvis din håndholdte enheten er Wi-Fi-klar, alt du trenger å gjøre hodet på en kjent hotspot og bare koble til sine trådløse lokalnettverk. Denne artikkelen vil veilede deg i å henge opp Wi-Fi i håndholdt PDA.

Hvordan sette opp wi - fi for en håndholdt PDA. Opprett en ny internett-tilkobling til din pda.
Hvordan sette opp wi - fi for en håndholdt PDA. Opprett en ny internett-tilkobling til din pda.

  • Opprett en ny Internett-tilkobling til din PDA. Hvis du må opprette en ny tilkobling, trykker du bare på "Start"-ikonet på hovedskjermbildet eller klikk på "Start"-knappen hvis enheten har en. En liste over programmer og applikasjoner vises. Velg mappen for Nettverksinnstillinger og klikk på "Tilkoblinger"-ikonet. Dette er noen ganger merket som "Wi-Fi" på noen PDA-modeller. Du vil nå kunne konfigurere innstillingene for den nye Internett-tilkobling. Trykk på "Legg til ny tilkobling"-ikonet og skape et navn for den nye forbindelsen vert. Taste inn IP-adressen til linken. En del av skjermen vil vise alternativer for VPN-type. Sett denne til "PPTP". Trykk på fanen som angir "Next". Dette kan bli funnet i bunnen av enhetens skjermen. Du vil da bli bedt om å godkjenne tilkoblingen. Ikke gjør noen endringer på innstillingene. Velg "Neste" igjen. Du vil nå bli bedt om å taste inn ditt brukernavn og passord, samt domenet. Hvis du ikke kjenner noen av informasjonen bedt om fra deg, bare spørre fra nettverksadministratoren. Når du har lagt inn informasjonen, klikk på "Finish" ikonet nederst på skjermen. Starte håndholdte PDA når den endelige skjermen er lukket.
  • Aktivere nettilkoblingen. Fra hovedskjermen din håndholdte PDA, klikk på antennen ikonet. Du finner dette ved nedre eller øvre høyre hjørne av skjermen. På dette tidspunktet, vil ikonet være farget grå og ville ha et rødt kryss over det. Dette betyr at den håndholdte enheten ikke er koblet til et nettverk. Åpne Network Settings-menyen ved å velge "Settings" image. Skjermen vil vise deg alle nettverkene som er tilgjengelige for din PDA å koble opp til trådløst. Velg nettverket du vil bruke for enheten ved å trykke på skjermen over navn og ikon for det nettverket. En pop-up-meny vises. Trykk på "Connect" og PDA vil begynne å koble seg til dette nettverket. Hvis tilkoblingen satt opp er vellykket, vil antennesymbolet blir grønn. Du vil nå kunne logge på noen Wi-Fi connected funksjoner i håndholdt PDA.


Ved hjelp av en offentlig hotspot er praktisk

Ved hjelp av en offentlig hotspot er praktisk, men potensielt farlig fordi det gjør din håndholdte enhet svært sårbar fra «phishere" - enheter som lure folk til å gi opp viktig informasjon som passord og kredittkortnummer. Å unngå å gi opp relevante data mens du tilgang til Internett, er det tilrådelig at du beskytter enheten med sikkerhetsprogramvare. Hvis du skal vise svært sensitiv informasjon fra e-posten din, sørg for at du bare koble til en sikker trådløs forbindelse.