O2e

Hvordan sikkerhetskopiere data fra en død datamaskin til en ny

Ikke miste håpet

Ikke miste håpet. Dine data kan fortsatt bli produsert. Filer fra en død datamaskin kan fortsatt bli overført til en ny. Det er fortsatt noe som kan gjøres.

Her er de måter på hvordan du kan holde dine data i live!

En. Først utarbeide følgende:
  • den nye datamaskinen som fungerer
  • de døde datamaskin
  • CD-er eller USB-stasjoner der data kan lagres
  • en anti-statisk armbånd
  • skrutrekkere

2. Sett på anti-statisk stropp. Du trenger dette for å beskytte datamaskinens innmaten fra statisk elektrisitet når du åpner dekselet på ødelagt datamaskin. Du er nødt til å komme inn og ta ut harddisken. Dette ville være den firkantede sølv boks. Vær forsiktig i å gjøre dette som du ikke ønsker å forårsake ytterligere skade. Bruk skrutrekkere slik at harddisken deaktiveres.

Hvordan sikkerhetskopiere data fra en død datamaskin til en ny. Ikke miste håpet.
Hvordan sikkerhetskopiere data fra en død datamaskin til en ny. Ikke miste håpet.

3. Nå åpner dekselet på den nye datamaskinen og se etter sin harddisk. Husk hvor kablene går. Du kan ta et digitalt bilde med kameraet eller mobiltelefonen, slik at du har en referanse du kan se på senere.

4. Du må også fjerne den nye datamaskinens harddisk. Sett denne til side. La kablene som de er, slik at det vil være enkelt å overføre kablene til den gamle harddisken.

5. Nå overføre den gamle harddisken til sporet der den nye harddisken var en stund siden. Overføre og plugge kablene i tillegg. Hvis det ikke passer i sporet (fordi harddisker varierer i størrelse), det er greit. Du kan bare sette den på et flatt underlag inni datamaskinen. Men hvis kablene ikke passer inn i harddisken stikkontakter, da den nye datamaskinen hovedkort kan ha en annen harddisk standard.

6. Slå på datamaskinen når alle kablene er alle på plass. Kablene må være alt i sin rette porter for datamaskinen å slå på ordentlig.

7. Når den slås på, traff F8-knappen med en gang. Gjør du det gjør datamaskinen boot i safe mode. Du bør se skrivebordet og vil være i stand til å lagre filer allerede. Men skjermen kan se forvrengt.

Hvordan sikkerhetskopiere data fra en død datamaskin til en ny.
Hvordan sikkerhetskopiere data fra en død datamaskin til en ny.

8. Om for noen grunn, ikke harddisken ikke prøve å starte på nytt, trenger ikke å gå videre til neste trinn. Du blir nødt til å ta ut harddisken til en datamaskin butikk for profesjonell hjelp. De kan fremdeles være i stand til å spare noen data fra den.

9. Når skrivebordet laster, kan du allerede velge filene du vil lagre. Du kan bruke CD-RW-eller USB flash-disker for sikkerhetskopiering. Bare dra og slippe filer til din valgte enheten.

10. Dobbeltsjekke om data har blitt overført ved å klikke på enheten. Når du har alle filene lagres og overføres, slå av maskinen og ta ut harddisken.

11. Du kan nå sette den nye harddisken tilbake på sin plass. Kontroller at alle skruene er på plass og alle kabler er tilbake til sine respektive havner.

12. Slå på datamaskinen for å sjekke om den starter på nytt på riktig måte. Hvis den gjør det, da er du god til å gå. Hvis den ikke gjør det, og kommer opp med noen feil, kontrollerer kablene.