O2e

Hvordan skjule plasma TV ledninger

En plasma-TV montert pent på veggen i stua vil alltid være en folkemengde pleaser. Tenk deg å se landskampen eller NBA-finalen på widescreen-TVen mens du og vennene dine suger ned et par Brewskies hver. Dette er selvsagt enhver manns drøm. Men ville hele opplevelsen bli bedre hvis du er i stand til å skjule ledninger festet til og fra TV-en. Ja, kan disse ledningene gjøre rommet ser rotete og motvirke den slanke og ryddig bilde som noen plasma-TV gjør. Heldigvis er jobben med å skjule disse ledningene ikke så vanskelig å oppnå. Faktisk, med noen av disse trinnene, kan du oppnå neatness du ønsker på et blunk.

  • Mål kablene. Det første trinnet i å utføre jobben med å skjule ledningene kommer inn og ut av plasma-TV er ved å måle området på veggen din ned til gulvet der du vil hver kabel for å kjøre. Normalt vil du ha en 1 strømkabel utvidet til nærmeste stikkontakt og en kabel-TV ledning kobler kabel-TV-leverandøren til TVen. For noen systemer, vil det være andre ledninger som TIVO kabel, hjemmekino ledninger og andre spillkonsoll ledninger. Sørg for at alle disse ledningene kan bli justert sammen til en ledning eller Raceway, som er elementet du vil trenge for å kunne skjule disse ledningene. Du må planlegge ut riktig. Når du er ferdig, må du kontrollere at du har de nøyaktige målinger fordi dette vil være det primære grunnlaget for å kjøpe rør eller Raceway.
  • Erverve kanal. Ledningen eller kabel raceway er det viktigste elementet som du vil trenge for å skjule ledninger. Basert på målingene, kjøpe rett ledning. Sørg for at det er bred nok for deg å sette inn alle ledninger festet til og fra plasma-TV. Hvis det er mulig, kjøpe en lengre ledning enn de målene du tok for å gi deg litt pusterom når du installerer den. Når du kjøper ledningen, sørg for å velge om du vil at det skal være rørformet eller flat. Hvis du planlegger å male det og at det ser ut som en del av veggen, så ville du gjøre det bra å gå med den flate kanal som vil se ut som listverk.
  • Male ledningen. Hvis du gikk med den flate rør, vil du sannsynligvis ønske å male det i samme farge som veggen for å skjule det helt. Vel, hvis det er tilfelle, vil du ønsker å male det tomme røret før montering det. Du må grov opp overflaten av ledningen til klar det for maling. Fine-sandpapir bør gjøre det bra. Når overflaten er røff nok, påføre malingen og la den tørke.
  • Monter ledningen. Før du fortsetter med å kjøre og montere ledningen på veggen, vil du ønsker å sette inn alle kablene i det første. Selvfølgelig ville dette være avhengig av hvilken type kanal du har kjøpt. Hvis du har kjøpt den lukkede rør, da blir du nødt til å sette inn ledningene på forhånd. Hvis du har kjøpt den åpne dukket kanal, så kan du montere først og setter ledningene senere. I alle fall, linje opp ledningen som planlagt, og gjør det holder seg til veggen ved bruk av dobbeltsidig tape. Dette bør gjøre ledningen holder seg til veggen. Pass på at ledningen ikke er løst eller lett kan skrelles av.

Hvordan skjule plasma TV ledninger. Mål kablene.
Hvordan skjule plasma TV ledninger. Mål kablene.

Nå siden kanalen ble malt i samme farge som veggen, da vil du sannsynligvis legge merke til at ledningene er nå cleverly skjult det blotte øye som om ledninger ble innebygd i veggen.