O2e

Hvordan skrive en anmeldelse på Epinions

Mens det er mange online gjennomgang nettsteder der folk kan bare logge seg på og legge brukeranmeldelser på enkelte produkter med sikte på å la andre folk få vite om det bestemte produktet er et godt kjøp eller ikke, Epinions er trolig en av de mest bemerkelsesverdige blant dem. Medlemskapet på nettstedet er stor som gjør det til et perfekt vurdere området til forskning visse produkter på. Dette er trolig grunnen til at de fleste bedrifter virkelig lese opp på vurderinger på Epinions som det regnes som en svært godt medium for å finne ut hva som er galt med deres produkter og som er kunder som de bør kontakte for å tilby forbrukeren støtte. Som for en bruker, er Epinions en fantastisk ressurs som kan hjelpe ham å spare penger på kjøp som han vil være do til 411 av et bestemt produkt, enten det er rangert høyt, anbefalte, verdt det, eller en regelrett sløsing med gode penger .

Som stipendiat forbruker

Hvordan skrive en anmeldelse på epinions. Finn siden av produktet du vil se på.
Hvordan skrive en anmeldelse på epinions. Finn siden av produktet du vil se på.

Som stipendiat forbruker, er det din rett til å varsle andre om dine erfaringer med de produktene du har kjøpt. Epinions er det beste stedet å uttrykke dine tanker gjennom en kort, men beskrivende produkt vurdering. Hvis du ikke har brukt Epinions ennå, vet at prosessen med å skrive og legge ut en anmeldelse på nettstedet er lett som en plett. Her er en rask steg for steg guide til følge.

  • Bli med som medlem. Epinions er et gratis å bruke nettstedet opptre som en oppslagstavle / produkt gjennomgang sentrum. Men for å delta og bidra til området, må du registrere deg som medlem. Igjen, bli medlem er gratis. Det er bare å Epinions og klikk på knappen eller koblingen for å opprette en konto. Prosessen med å opprette en konto leveres med instruksjoner. Men, i utgangspunktet, vil du bli bedt om å oppgi ønsket brukernavn, passord, e-postadresse og annen personlig informasjon. Som du fullføre kontoopprettingen, vil du motta en e-postmelding. Logge seg på nettstedet som medlem ved å skrive inn brukernavn og passord i de aktuelle feltene.
  • Finn siden av produktet du vil se på. Selve området har et svært omfattende produkt database som omfatter ulike bransjer. Et søk bar er gitt for å hjelpe deg i å søke etter det bestemte produkt som du vil se på. Skriv inn produktet, og trykk på Enter på tastaturet. Så snart du finner det du leter etter, vil du se en kobling merket Skriv En gjennomgang. Klikk på den og du vil bli gitt feltene som du vil bruke til å skrive og legge til en vurdering.
  • Komponer anmeldelsen. Begynn med en bestemt og tydelig, men fengende tittel. Dette er viktig slik at det vil fange oppmerksomheten til noen undersøkelser om produktet. Når du er ferdig med tittelen, fortsette med kjøtt av vurderingen. På dette punktet, vil du bli bedt om å fylle opp to deler: fordeler og ulemper. Epinions opprettholder strengt politikk som hver omtale bør gi positive og negative sider av et produkt for en mer konstruktiv og troverdig gjennomgang. Når det er sagt beskrive situasjonen med produktet, fylle opp en del opplisting av frill og positive aspekter i fordeler og det motsatte på cons. Når du er ferdig med det, sats på produktet. Du vil ha 5 stjerner tilgjengelige. En 5-stjerners rating regnes som kremen av beskjære mens et 1-stjerners rating betyr at produktet suger. Rate som det passer deg.


Når du er ferdig

Når du er ferdig, gå gjennom innlegget. Hvis alt er bra nok, legge det ut. Gjennomgangen vil bli inkludert umiddelbart i listen over brukeromtaler til produktet.