O2e

Hvordan skrive en annonsering på wikipedia oppslagstavle

Wikipedia er en av de mest populære og oppdaterte nettsteder på Internett der faktiske nettbrukere kommer til å legge om temaer som spenner fra vitenskap og teknologi til populærkulturelle ikoner som Mikke Mus og Britney Spears. Hvis du ønsker å skrive en annonsering i Wikipedia oppslagstavler, her er hvordan.

Hvordan skrive en annonsering på wikipedia oppslagstavle. Merknader og samarbeid.
Hvordan skrive en annonsering på wikipedia oppslagstavle. Merknader og samarbeid.

  1. Samfunnshuset. Før du legger inn meldingen din, bør du besøke samfunnet portal første, hvor du får tilgang til forskjellige linker som Hjelp-delen, Samarbeid delen Retningslinjene delen, og mange flere. Her vil du finne nye meldinger og oppdateringer som du bør lese først, i tilfelle noen andre allerede har gjort kunngjøringen om at du ønsker å gjøre. I dette tilfellet trenger du ikke lenger å fortsette med kunngjøringen. Også, masse folk publiserer på oppslagstavler stille spørsmål. Før du spør dine spørsmål, derimot, sjekk ut avsnittet Hjelp og vanlige spørsmål for å se om et svar på spørsmålet ditt allerede eksisterer.
  2. Merknader og samarbeid. Hvis det er et nytt prosjekt som utføres av Wikipedia samfunnet, vil dette vanligvis bli annonsert i de merknader og samarbeid prosjektet. Her kan du sjekke ut hvilke programmer og prosjekter trenger hjelp. Hvis du finner et prosjekt som du er interessert i, kan du bli med og bidra til prosjektet.
  3. Fellesskapet oppslagstavle. Hvis det er en melding om at du må legge inn og som ikke har blitt lagt ut på oppslagstavle før, og som ikke har blitt besvart i Ofte stilte spørsmål Page, bruker Fellesskapet Bulletin Board å poste meldingen. Du kan finne Fellesskapet Bulletin Board i navigasjon panel på venstre side av skjermen.
  4. Wikipedia format. Når du legger ut, sørg for at du følger riktig format som er gitt av Wikipedia. Hvis meldingen ikke er lagt ut med riktig format, kan andre brukere spørre moderatorene å fjerne innlegget ditt. Når du har skrevet ferdig meldingen du ønsker å annonsere, kan du klikke på Lagre Page link slik at ditt innlegg kan bli publisert.
  5. Tinget. Som andre nettsteder, har Wikipedia et forum for alle sine brukere. I forumet, kan andre brukere kommuniserer med andre Wikipedia brukere og legg til dine meldinger og beskjeder. Du kan skrive et innlegg her også ved å klikke på Fellesskapet Portal og deretter klikke på Tinget. I landsbyen Pump, må du kategorisere dine innlegg. Oppslaget kan plasseres i ulike kategorier som spenner fra politikk, nyheter, tekniske, et cetera.
  6. Skriv inn meldingen. Når du har valgt de kategoriene som gjelder for ditt innlegg, legge inn meldingen i tekstboksen som er gitt for. Igjen, sørg for å følge riktig format når du legger ut på Wikipedia. Når du er ferdig med å skrive meldingen, kan du forhåndsvise meldingen og deretter publisere meldingen ved å klikke på Lagre-knappen.

Hvis du har problemer med oppslaget i Wikipedia, kan du sjekke ut Hjelp seksjonen, eller du kan kontakte nettstedet slik at teknikere som jobber for Wikipedia kan hjelpe deg.