O2e

Hvordan slette bilder fra en harddisk

Fotografier er en del av alles liv

Fotografier er en del av alles liv. Nesten hver eneste en av oss ønsker å fange øyeblikk som deres babyens første skritt, første nattverd, første date, ungdoms skoleball, og alle de viktige hendelsene i hver enkelt medlem av familien. Nå som et kamera er alltid hendig, kan vi slå våre daglige aktiviteter i minneverdige bilder. Vi kan fange øyeblikkene som vi føler minneverdig til vår familie og venner. Noen til og med starte prosjekter som å ta bilder av den daglige maten de spiser, daglige solnedganger for 365 dager, en helårs Lego-prosjektet, og mye mer. Ta bilder har aldri vært så enkelt at nesten alle nå har hundrevis av bilder enten på mobilen eller i deres datamaskinens minne.

Til slutt, bremser opphopning av bilder på datamaskinen din og spiser opp en stor del av enhetens minne. Dessverre må noen av bildene dine virkelig gå.

Hvordan slette bilder fra en harddisk. Hvis du vil slette flere bilder tatt på samme tid.
Hvordan slette bilder fra en harddisk. Hvis du vil slette flere bilder tatt på samme tid.

Les gjennom og finne ut hvordan du kan slette bilder fra harddisken.

  • La oss si at "Mine bilder" er standard mappe for opplasting av bilder (dette er vanligvis standardinnstillingen for de fleste datamaskiner) fra digitalkameraet ditt og denne mappen er i "Mine dokumenter" på datamaskinen. Å gå til "Mine bilder" klikk "Start" på skrivebordet, og klikk deretter "Mine dokumenter", og her finner du "Mine bilder".
  • Slik sletter bildene en etter en, høyreklikk på bildet og klikk "Slett". Eller, bare trykk på slettetasten.
  • Hvis du vil slette flere bilder tatt på samme tid, trykk og hold kontroll (CTRL) tasten og klikk på alle bildene du vil fjerne. Ved å klikke på filen vil markere det. Hvis du tilfeldigvis klikket på et bilde som du ikke ønsker å fjerne, klikk på det bildet igjen for å angre. Når du er ferdig har valgt alle bildene du vil fjerne, høyreklikk på en av de markerte bildene. På drop-down menyen som vil komme fram, klikk på slett.
  • Enten du slettet bildene en etter en eller alle samtidig, vil alle bildene du slettet overføres til "Recycle Bin". Dette betyr at selv om filene har blitt slettet fra "Mine bilder", disse elementene fortsatt spiser opp plass på hukommelsen. Så, gå til "Recycle Bin" og klikk på "Empty Recycle Bin" for å slette alle filene som ligger der. Når du har gjort dette trinnet, vil det ikke være mer angre oss siden denne handlingen sletter alle filer som er plassert i "papirkurven".

Du kan finne det vanskelig å slette disse bildene siden disse er alle de små sentimentale ting. For å gjøre det enklere for deg å gi slipp på disse små suvenirer, bør du lage en back-up enten på en ekstern harddisk eller en flash-stasjon før du sletter dem fra datamaskinen. Dette gir deg muligheten til å gjenopprette bilder som du allerede fjernet fra datamaskinen.

Fotografier er en del av alles liv.
Fotografier er en del av alles liv.

Slette bilder fra datamaskinen din bør ikke ta mer enn 15 minutter. Men det kan ta lengre eller kortere, avhengig av hastigheten på maskinen din, antall bilder og størrelsen på filene du prøver å fjerne.