O2e

Hvordan søke etter ATM steder på nettet

ATM-kort er gunstig, spesielt når du er på reise

ATM-kort er gunstig, spesielt når du er på reise. Det er mye tryggere enn å bringe kontanter med deg hele tiden. Siden de ikke akkurat gruppert sammen, kan du kjøre i mer enn to kvartaler fra der du er på, og fortsatt ikke finne en minibank eller minibank. Hvis du gjør det, sjansene er, det er offline eller ATM bank er ikke forbundet med maskinens liste over ATM nettverk. Hvor er en minibank når du trenger en?

Hvordan søke etter ATM steder på nettet. Plukk den locator du foretrekker.
Hvordan søke etter ATM steder på nettet. Plukk den locator du foretrekker.

Her er måter å finne ATM steder på nettet:

 1. I din favoritt søkemotor, skriv inn ordene "ATM locator".
 2. En liste over ulike banker med sin egen ATM Locator vises. Bruk av ATM locators er gratis.
 3. Plukk den locator du foretrekker. For eksempel MasterCard Global ATM Locator.
 4. Ved å skrive inn nettsiden til ATM Locator, vil du bli bedt om å fylle ut et skjema for å starte søket. Med dette skjemaet kan du søke etter adresse, flyplasser eller med noen landemerke.
 5. Velg landet du er i, ved å klikke på dropdown boksen inne Velg et land eller region delen.
 6. Du kan søke etter adresse, flyplass eller en bank. Hvis du vil søke etter adresse, siden det er standard, ganske enkelt angi gatenavn, by og stat. Eller du kan søke ved hjelp av postnummer.
 7. Angi estimert søkeradius, enten miles eller kilometer.
 8. Til høyre har du en mulighet til å søke etter minibanker, som er stasjonen gjennom, åpne 24 timer (noen ATM arbeidstid er ikke 24/7), tilrettelagt for rullestolbrukere, tilleggsgebyr gratis og tillate innskudd deling. Bare klikk på boksen ved siden av hvert alternativ, for de som er mest gunstig for deg.
 9. Hvis du ønsker å søke på flyplassen, klikker flyplassen. Input den internasjonale flyplassen kode. Denne består kun av tre sifre som JFK, PCD og LHR. I tilfelle du ikke vet koden, bare skriv inn navnet på byen i landet du har angitt ovenfor i trinn E. En liste over flyplasser med tilhørende koder vises.
 10. Hvis du foretrekker å søke etter landemerker, skriver den nærmeste.
 11. Spesifisere by og stat.
 12. Du kan også bruke postnummer i stedet, akkurat som i trinn 6.
 13. Gjenta trinn 7 og 8 for å snevre inn søket.
 14. Til slutt klikker du på Finn minibanker knappen for å starte søket.
 15. En liste over flere resultater vises. Klikk på grenen du ønsker å gå til. Adressen vil bli inkludert og alternativer for å sende inn adressen til din mobil eller få den trykket. Et google kart vil bli vist for å hjelpe deg kjøre mot stedet. Dra kartet til ønsket område og zoome inn for gatenavn og landemerker.

Så enkelt er det. Du vil bli uttak fra kontoen din på kort tid i det hele tatt.

I tilfelle er du en av dem shop-eiere planlegger å kjøpe minibanker for å øke salget, kalt en betrodd ATM produsenten Triton Systems tilbyr pålitelig og attraktiv minibanker til en rimelig pris.