O2e

Hvordan søke fjær effekt med indesign

Bruke Adobe InDesign å gjøre dine brosjyrer

Bruke Adobe InDesign å gjøre dine brosjyrer, brosjyrer, plakater, selv magasiner, aviser og bøker er enkelt fordi det gir deg forskjellige effekter for å gjøre trykt publikasjon mer oppsiktsvekkende. Borte er de dager at den eneste effekten som du kan legge til å gjøre utskriftsmaterialet mer spennende var en grense. Nå med Adobe InDesign, får du sjansen til å bruke effekter ikke bare på bildene, men også på tekstboksene. Blant de mange effektene tilgjengelig med InDesign, kan du bruke 'fjær-effekten' som vil gjøre bildet fade i bakgrunnen. I denne opplæringen vil du lære hvordan du bruker fjær effekten ved hjelp av Adobe InDesign.

Hvordan søke fjær effekt med indesign. Velg den feather effekt fra effekter paletten.
Hvordan søke fjær effekt med indesign. Velg den feather effekt fra effekter paletten.

  1. Velg bildet eller tekstboksen der du vil at Feather effekten brukt. Klikk på 'Selection Tool' fra Toolbox og deretter 'velge' bildet eller tekstboksen du vil justere ved å klikke på det en gang.
  2. Velg den Feather Effekt fra Effekter paletten. Hvis du ikke har Effects palett ennå, gå videre til vinduet og velg deretter Effects, eller du kan også gå videre til objekter fra menylinjen og velg deretter Effects. Når du har dialogboksen Effekter på skjermen, kan du velge mellom Grunnleggende Feather, retningsbestemt Feather og Gradient Feather. Sørg for å sette en hake ved siden av boksen.
  3. Juster innstillingene for Feather Effect. Etter å ha valgt Feather, justerer variablene før det passer din smak. Du kan endre "bredden" av fjær effekt; endre 'flaskehalser' innstillinger som vil avgjøre hvor ugjennomsiktig eller gjennomsiktig din fjær effekten vil være, du kan endre "hjørner" til skarpe, avrundet eller sprer seg, du kan legge til eller redusere "støy" som vil myke eller harde skinnet på bildet eller tekstboksen, endre 'form', enten første kant bare, forkanter eller alle kanter, justere 'angle "av mjuke effekt i stedet for å ha det parallelt med bildet eller tekstboksen.
  4. Forhåndsvise Feather effekt, legger siste hånd og deretter traff OK. På nedre venstre side av dialogboksen Effekter er det en forhåndsvisning alternativet som du kan bruke til å dobbeltsjekke om beheng er allerede i orden. Gjøre ytterligere endringer i de ulike beheng variabler til du er fornøyd med resultatet og klikk deretter på OK når du er ferdig.

Nå med Feather Effect lagt til valg av effekter du kan legge mer krydder til utformingen av trykt publikasjon. Du kan også koble den med de ulike Effect verktøy levert av Adobe InDesign. Ikke vær redd for å leke seg med design fordi det er det som vil gjøre det standout.