O2e

Hvordan spille mousehunt på facebook

Fange mus har aldri vært så gøy!

Hvordan fanger du en mus i det virkelige liv? Du angir en musefelle, agn det og så bare vent. Dette er også begrepet MouseHunt. MouseHunt er ikke et actionspill. Det er en passiv spill ment å bli spilt rolig når du sjekker din Facebook-nettet, og spillet innebærer en god del ventetid.

Først må du legge til programmet i din Facebook-konto.

Trinn 1

Logge på facebook.

Trinn 2

Type "mousehunt" i søkefeltet tekstfeltet ved siden av ordet "logg".

Trinn 3

Hvordan spille mousehunt på facebook. Type "mousehunt" i søkefeltet tekstfeltet ved siden av ordet "logg".
Hvordan spille mousehunt på facebook. Type "mousehunt" i søkefeltet tekstfeltet ved siden av ordet "logg".

Finn programmet mousehunt, som er utviklet av hitgrab økes.

Trinn 4

Klikk på "view søknad" linken til høyre og legge til programmet på profilen din. Nå er vi klar til å starte! Alle nye nybegynnere starter i Town of Gnawnia.

Trinn 5

Velg fellen / base som du ønsker å kjøpe. Det gjør ikke en stor forskjell, så bare gå videre og kjøpe din favoritt felle / base. Senere i spillet selv, vil du trenger å lære mer om de ulike typer feller og baser.

Trinn 6

Kjøp den billigste ost, cheddar. (Som nykommer, trenger du ikke mye gull likevel.) Du kan bruke all din gull på å kjøpe ost fordi du vil bli belønnet med gull for hver mus som du fange. Nå oppsettet av fellen din er gjort og alt du trenger å gjøre er å vente.

Trinn 7

Fange mus har aldri vært så gøy! Finn programmet mousehunt, som er utviklet av hitgrab økes.
Fange mus har aldri vært så gøy! Finn programmet mousehunt, som er utviklet av hitgrab økes.

Les i spillet guide. (Klikk på "Lore"-knappen.) Dette vil gi deg mer informasjon om hvordan du spiller spillet, samt steder du kan utforske og de ​​kule feller du kan kjøpe.


Alt som trengs for å lykkes i spillet er tid og tålmodighet. Du vil til slutt ta den unnvikende mus og du vil etterhvert tjene nok gull til å kjøpe den neste fellen oppgradering. Bare ha tålmodighet.