O2e

Hvordan spore mobiltelefonen tekstmeldinger

Har du mottatt uønsket eller uventet tekstmeldinger på mobiltelefon og vet ikke hvem som sendte dem? Eller kanskje du ønsker å holde et øye med barnet ditt mobiltelefon-bruk. Uansett årsak, spore en tekstmelding sendt til en mobiltelefon er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Det er ikke så enkelt som å se opp et nummer for en fasttelefon telefon fordi det ikke er noen hele telefonnummeret oppføringer tilgjengelige for allmennheten for mobiltelefoner som det er for faste telefoner, men å finne avsenderen av en tekstmelding du trenger å spore cellen telefonnummer den ble sendt fra.

Hvis du mottar en tekstmelding med ingen nummer festet

Hvis du mottar en tekstmelding med noe nummer festet, prøv å kontakte din mobiltelefon tjenesteleverandøren. De bør være i stand til å gi deg en liste over meldinger med den opprinnelige nummeret, og / eller spore den siste avsender. Det er den enkleste og raskeste måten å spore mobiltelefonen tekstmeldinger selv om antallet dukker opp, hvis operatøren din er samarbeidsvillig og har informasjon lett tilgjengelig.

Ellers

Hvordan spore mobiltelefonen tekstmeldinger. Hvis du mottar en tekstmelding med ingen nummer festet.
Hvordan spore mobiltelefonen tekstmeldinger. Hvis du mottar en tekstmelding med ingen nummer festet.

Ellers, hvis du er gjør det selv slag, kan du prøve å søke etter nummeret på internett. Bare sette inn nummeret, inkludert retningsnummer, i en søkemotor og se hva resultatene blir returnert. Det er overraskende hvor mange celle telefonnumre er der ute som bare venter på å bli oppdaget og den du leter etter kan meget vel være en av dem.

Hvis resultatene fra dette søket ikke slå opp noe, kan du prøve å sette tallet i uten retningsnummer, eller sette tallet i anførselstegn og retningsnummeret uten dem, eller vice versa. Leke med den en stund, og du kan finne akkurat det du leter etter.

Hvis du heller vil noen andre spore tekstmeldingen for deg, det er mange, mange omvendt oppslag nettsteder for celle telefonnumre. Du bør være i stand til å finne dem lett gjennom en søkemotor ved å skrive i "reverse mobiltelefon lookup". Det er mye konkurranse i dette feltet, slik at du finner en rekke nettsteder med mange krav for "gratis" søkja.

Ikke la dem lure deg

Ikke la dem lure deg. Å, du virkelig kan søke etter gratis, men du må betale dem å faktisk få nok nyttig informasjon å spore en tekstmelding. Prisene varierer alt fra en krone til tjue dollar for ett søk. Selv om du ikke kan få navnet på personen som sendte meldingen eller en reell adresse uten å betale for det, kan du ofte få den generelle plasseringen og transportør. Til tider at informasjonen er nyttig, så ikke telle dem helt ut.

Ellers. Ikke la dem lure deg.
Ellers. Ikke la dem lure deg.

Ikke alle disse mobiltelefon lookup nettsteder har nøyaktig informasjon, så gjøre mye for å sjekke før du betaler for deres tjenester. Sammenligne den frie delen av flere med noen tall du er kjent med, så gå med den som synes å være den mest nøyaktige med begrenset informasjon de gir.

Hvis du, etter å betale, du fremdeles ikke kan få nok informasjon til å spore tekstmeldinger, kan du prøve din operatør på nytt. Forklare situasjonen og be om deres hjelp i å spore avsenderen av meldingen.

Det kan virke som en komplisert prosess å spore en mobiltelefon tekstmelding, men det er aldri akseptabelt å måtte betale for dem når du ikke engang vet hvor de kommer fra.