O2e

Hvordan starte en online utklippsbok

Scrapbooking er en hobby siden eldre tider

Scrapbooking er en hobby siden oldtiden. Dette er prosessen med å bevare minnene for eksempel fotografier og andre minner. Den siste mani for amatører er scrapbooking online. På denne måten kan du ha en renere arbeidsplass siden alle moderne verktøy er på datamaskinen, og det kan spare deg for tid fra å gå til butikken for kunst materialer.

Hvordan starte en online utklippsbok. Scrapbooking er en hobby siden eldre tider.
Hvordan starte en online utklippsbok. Scrapbooking er en hobby siden eldre tider.

Du kan også redigere bildene dine og trykke på angre knappen når du er misfornøyd. Du kan også ha flere kopier av din scrapbook og alle disse kan bli bevart i datamaskinen. Her er noen grunnleggende tips om hvordan du starter en online utklippsbok.

Scrapbooking verktøy

Se etter et nettsted som kan gi deg scrapbooking verktøy på nettet

Se etter et nettsted som kan gi deg scrapbooking verktøy på nettet. For nybegynnere, velge området som kan gi deg instruksjoner som du kan følge lett. Du kan sjekke ut Digitale utklippsboksider (www.digitalscrapbookpages.com) til å begynne med.

Se etter et nettsted som kan gi deg scrapbooking verktøy på nettet. Det er scrapbooking programvarepakker over hele internett.
Se etter et nettsted som kan gi deg scrapbooking verktøy på nettet. Det er scrapbooking programvarepakker over hele internett.

Velg programvare

Det er scrapbooking programvarepakker over hele internett

Det er scrapbooking programvarepakker over hele internett. Dette vil hjelpe deg å lage en online utklippsbok med enkle å følge trinnene. Du kan bruke gratis og prøve programvaren først, slik at du ikke trenger å bruke nettet for en programvare for å starte din egen web-baserte utklippsbok. Selvfølgelig bør programvaren være kompatibel med maskinen din.

Les systemkravene før du installerer det på datamaskinen din for at den skal kjøre glatt. Kontroller at programvaren du velger kommer med alle de verktøyene du trenger for å starte din utklippsbok som maler, fonter og andre dekorasjoner. Maler vil gjøre din online scrapbook enda enklere å jobbe med. Utklippsbok MAX! tilbyr en gratis prøveversjon som du kan jobbe med. Du kan også begynne å jobbe med en layout-program.

Dette vil hjelpe deg å sette sammen grafikk

Dette vil hjelpe deg å sette sammen grafikk, bilder og journalføring for raske oppsett. Noen layout program eksempler er Nova Scrapbook Factory Deluxe, My Memories Suite, og LumaPix FotoFusion. Det finnes mer avanserte programvarepakker for å redigere bilder. Eksempler er Adobe Photoshop, Corel Paint Shop Pro, og lignende.

Velg bildene

Last opp dine bilder fra det digitale kameraet til datamaskinen

Last opp dine bilder fra det digitale kameraet til datamaskinen. Instruksjoner for opplasting vil vise når du kobler kameraet til datamaskinen. For gamle bilder, må du skanne dem først. Velge blant de bildene du vil arbeide med som går med temaet for utklippsbok.

Vert for online utklippsbok

Se etter et nettsted der du kan være vert for online utklippsbok

Se etter et nettsted der du kan være vert for din online utklippsbok. Internett kan gi deg et utvalg av steder å velge mellom som tilbyr web hosting. Du kan også bygge din egen nettside bare for din online utklippsbok.

Bygg din online utklippsbok

Med alle de verktøyene du trenger og bildene er klare

Med alle de verktøyene du trenger og bildene er klare, er det nå på tide å gjøre den morsomme delen. Bare ved å følge instruksjonene fra programvare som du velger du kan nå begynne å designe og sette sammen side ved side din online utklippsbok. Du kan også velge om du vil at din utklippsbok å bli sett av noen eller å være privat.

Det er nå på tide å vise frem dine kunstverk! Vurdere forslagene ovenfor og på denne måten kan du holde minnene i en mannsalder.