O2e

Hvordan starte undersøkelser på

Å gjøre undersøkelser morsomt og interessant

Jeg husker da jeg først begynte å utforske Internett og datamaskinen. Jeg skulle til et offentlig bibliotek redd, som mange nye brukere, at jeg ville "blåse opp" maskinen prøver å bruke det.

Hvordan starte undersøkelser på. Finn en tid på døgnet som er mest avslappende for deg.
Hvordan starte undersøkelser på. Finn en tid på døgnet som er mest avslappende for deg.

Jeg er glad for å rapportere at det ikke skjedde som du kan se, jeg er levende og skrive!

Da jeg gikk til Community College, jobbet jeg i et Learning Lab der jeg måtte bruke datamaskinen på en jevnlig basis og det er der min kjærlighet for online undersøkelser begynte.

Jeg kunne bli funnet tilbringe timer på å lese, skrive og forske et emne - enten det var for en klasse prosjekt eller for personlig moro.

Jeg vil gjerne berolige nye brukere som bruker en datamaskin er ikke komplisert, og jeg vil gjerne gi dem noen gode ideer og linker for å drive forskning. Uansett hva din alder, er datamaskinen en endeløs kilde til gratis informasjon og hjelp.

Trinn 1

En av de viktigste tingene for meg i å komme i gang i min datamaskin forskning blir komfortabel. Jeg anbefaler følgende trinn før du kommer i gang.

Å gjøre undersøkelser morsomt og interessant. Organisasjonen - å sørge for at arbeidet er organisert.
Å gjøre undersøkelser morsomt og interessant. Organisasjonen - å sørge for at arbeidet er organisert.

  • Finn en tid på døgnet som er mest avslappende for deg. Morgen, formiddag, middag, tidlig kveld, eller sent på kvelden - hva passer deg. Bare gjøre det en gang når du er alene og føler gjennomtenkt.
  • Organisasjonen - å sørge for at arbeidet er organisert. Dette er en annen måte å hjelpe du føler deg komfortabel og trygg på hva du gjør. Bli kvitt rotet dagen før du starter din nye eventyr. Sette de tingene du trenger mest like i nærheten, og ordne skrivebordet eller arbeidsbord slik du må.
  • Finn din "Zen" sted - og hva jeg mener med det er å slå, på myk musikk om det hjelper, meditere til det, eller til Skriften eller som noen gang du trenger for å hjelpe deg til å føle en følelse om ro.
  • Ikke la datamaskinen skremme deg - husk, det går ikke uten deg. Det vanligvis ikke vil snakke tilbake til deg heller, med mindre du har installert programvare som vil. Ellers slutte å bekymre deg.

Nå som du er ganske komfortabel, slutte å stirre på skjermen og slappe av, dette vil ikke såre litt. Ha det gøy!

Trinn 2

Jeg synes det er svært viktig at like før du gjør forskning på Internett, må du ha i tankene emnet som du ønsker å finne. Hvis du bare hoppe inn i dette uforberedt, er det ikke å si at det ikke ville fungere, men det er mye lettere å være forberedt.

Husk, er organisering nøkkelen!

Lag deg noen notater, ta opp din søkemotor, det være seg Google.com , Ask.com eller hva du foretrekker, ta det opp og skriver i ditt fag. Nå, dette er hvor det blir moro, men det kan bli komplisert. Mens du surfer, leser hver link som streiker din fancy nøye før du stuper uti lesing og notatskriving prosessen med det.

I all ærlighet, kan du bli begeistret når du ser Wikipedia.com komme opp, men du må ta det med en klype salt, fordi det er et nettsted som får mye av sin støtte fra nettbrukere som i sin tur legger sin definisjoner og / eller informasjon om et emne.

Bare se nøye, og du vil finne noen linker som vil sette deg på vei. Skriv dem ned i tilfelle du skulle trenge å gå tilbake og referere dem eller bare ønsker å lese dem på et senere tidspunkt. De fleste Internett-programmer har søkemotorer lett tilgjengelig. Hvis du ser øverst i venstre hjørne på verktøylinjen du vil se noe av det følgende: en stjerne med et plusstegn på den eller "favoritter", og hvis du finner en nettside du liker, klikk deretter på en av dem og bokmerke det for selv.

Selv om jeg ikke er sikker på hvorfor, synes det for meg at noen søkemotorer mer enn andre har mer informasjon, så du slags nødt til å finne noen som passer deg best. Ikke la det brede spekter av nettsteder med informasjon senke tempoet. Som jeg antydet, bare finne de du foretrekker for studien i øyeblikket.

Det er nok av Universitetet nettsteder som liste biblioteker av Internett-ressurser i tillegg. Hvis du leter opp informasjon på si, en medisinsk tilstand, vil jeg anbefale Webmd.com likevel, det finnes andre.

Det viktigste jeg ønsket å gjøre her var får du hele startet med det grunnleggende av online forskning teknikker.


Når du bruker datamaskinen Jeg vil avslutte med et råd datamaskinen min instruktør på college ga meg, ".. Gjør datamaskinen jobben for deg Du jobber ikke for datamaskinen" Det er sant! Ikke bli skremt og nei, det vil ikke blåse opp.

Ta deg god tid, bli komfortabel og ha det gøy. Når du har fått nok, bokmerke nettstedet ditt og hvile. Ikke slit deg ut over det. Informasjonen som er arkivert på en datamaskin kan overvelde deg så bare gå bort og la den på en stund. Så når du har hvilt, gå tilbake og prøve på nytt.

Lykkelig surfing!