O2e

Hvordan tjene penger med Amazon mturk treff

I dag har ganger blitt hardt

I dag har ganger bli hard. Borte er de dager da alt virket så rimelig og tilgjengelig på grunn av økende priser i varer og tjenester. Det er derfor for folk flest, er de ofte på jakt etter måter å tjene ekstra penger for å forsørge seg selv eller sin familie.

Hvis du leter etter en måte å ekstra store penger uten å måtte forlate ditt eget hjem så du vil trolig være interessert i å sjekke ut Amazon Mechanical Turk. Dette nettstedet tilbyr folk å tjene litt ekstra penger bare ved å investere litt tid og i en god Internett-tjenesteleverandøren.

Amazon Mechanical Turk eller også kjent som Mturk er et marked abode for oppgaver som datamaskin og maskiner ikke kan gjøre, oppgaver som bare kan være ferdig med den menneskelige intelligens.

Siden datamaskinene ikke kan fullføre jobben

Siden datamaskinene ikke kan fullføre jobben, dette er hvor folk kommer i. De fullføre oppgaven som kalles en HIT eller Human Intelligence Task og få betalt for det. Dette er en fin måte å tjene spesielt siden du kan stille inn tiden av arbeidet ditt og du trenger ikke engang å forlate hjemmet.

Så hvordan tjener du fra Amazon Mturk? Det er enkelt.

Hvordan tjene penger med amazon mturk treff. Søke etter amazon mturk nettstedet.
Hvordan tjene penger med amazon mturk treff. Søke etter amazon mturk nettstedet.

  • Søke etter amazon mturk nettstedet. Når du er der, kan du sjekke de jobbene som er tilgjengelige. Hvis du finner noe du liker, kan du nå registrere deg og fullføre din profil.
  • Fylle ut søknaden. Lag din Mturk konto som vil være din affiliate konto hos Amazon. Det vil være instruksjonene du får til å gjøre programmet enklere og raskere.
  • Bekreft kontoen. For å bekrefte Mturk konto, vil en e-postbekreftelse bli sendt til din e-postkonto. Du må klikke på linken for å bekrefte og sende inn søknaden.
  • Velg ditt HIT. Når du har bekreftet kontoen din, kan du komme i gang å gjøre oppgaver lagt ut på nettstedet. Du må være forsiktig i å lese og forstå instruksjonene for deg å være i stand til å gjøre jobben riktig. Sørg for at du vil være i stand til å fullføre alle kravene til jobben.
  • Send inn din utgang. Når du er ferdig med oppgaven, kan du sende det allerede. Du kan gjøre så mange jobber som du vil så lenge du vil. Kundene vil da sjekke sin e-post og se hva du har sendt inn. Hvis de liker det, vil de slippe betalingen.


Når du plukke ut jobber i Mturk, er det alltid best å gjøre det høyt betalende jobb først, men ikke ta penny og nikkel jobber for gitt fordi disse typer jobb ofte bare ta noen minutter å fullføre. Sørg også for å huske ferdigstillelse tiden av oppgaven fordi når oppgaven utløper, kan du ikke kreve noen betaling for det.

Tjene litt ekstra inntekt kan gå en lang vei i å gjøre livet ditt litt mer behagelig. Det er derfor hvis du er ute etter en ekstra jobb som har fleksibel arbeidstid og lar deg bo hjemme så Amazon Mturk er det perfekte stedet for deg å få de store bucks.