O2e

Hvordan unngå anger etter å kjøpe en datamaskin

Den beste måten å unngå anger etter å kjøpe en datamaskin er å kjøpe den rette i første omgang. En datamaskin, enten det er en stasjonær, bærbar, netbook eller annen variant, er en investering. Du må tenke gjennom før du la gå av dine hardt opptjente penger. Når du har kjøpt og betalt for en datamaskin, kan du aldri selge den på sitt opprinnelige prisen.

Hvordan unngå anger etter å kjøpe en datamaskin. Identifisere hva og hvordan du har tenkt å bruke datamaskinen.
Hvordan unngå anger etter å kjøpe en datamaskin. Identifisere hva og hvordan du har tenkt å bruke datamaskinen.

Å ha fred i sinnet, følg disse tipsene i å kjøpe den rette maskinen for deg.

  • Identifisere hva og hvordan du har tenkt å bruke datamaskinen. Du trenger den for tekstbehandling, lage presentasjoner, manipulere regnskapet eller bare for e-post og sosiale nettverk? Er du ute etter en kraftig datamaskin for å spille online spill mot de beste av de beste? Gaming-maskiner trenger raskere prosessorer, mer minne, state of the art lyd og skjermkort og mye mer. Vil datamaskinen bli flyttet fra sted til sted? Hvis du trenger mobilitet, så du enten få en laptop eller netbook.
  • Forskning på egen hånd før du går til databutikk. Salg folk er bare ute etter en ting, salget. Jo dyrere salg, jo bedre for dem. Og noen ganger, er det skruppelløse selgere som vil selge deg en datamaskin med spesifikasjoner og eksterne enheter som du ikke egentlig trenger. Snakk med folk du kjenner som er datamaskinen kunnskapsrike og be om deres anbefalinger. Sjekk nettsteder på nettet som tilbyr ærlige vurderinger av datamaskiner. Les datamaskin-relaterte publikasjoner eller se på TV show med datamaskiner og teknologi for å få informasjon samt teknisk rådgivning.
  • Window-shop først. Besøke forskjellige butikker som selger datautstyr og snakke med flere selgere. Fortell dem hva dine behov er og hva budsjettet er. Se hva de kan tilby. Skriv ned merke, modell, tekniske spesifikasjoner og pris av datasystemene de foreslår du kjøper. Hvis de har forslag til flere eksterne enheter eller tilbehør du måtte trenge, ta notat av disse også. Når du har noen forslag allerede, sammenligne deretter bestemme hvilken som vil være det beste for deg. Har en venn kunnskap om datasystemer for å se over forslagene også.
  • Kjøp bare ekstra maskinvare som du trenger. Datamaskin periferiutstyr og tilbehør kan bloat dine utgifter. Så bare kjøpe elementer som du vil bruke.
  • Lagre hvor du kan. Hvis du har et stramt budsjett, og du fortsatt har en perfekt god tastatur, skjerm, mus eller skriver, så ikke erstatte dem. Men sørg for at de vil fungere godt sammen med den nye datamaskinen som du vil kjøpe.
  • Kjøp fra en anerkjent forhandler. Gå til en butikk du stoler på og sørge for at enheten kommer med en garanti. Ikke gå for de billigere merkene som ikke har noen garanti. Du kan ende opp med å betale mer hvis datamaskinen conks ut.
  • Unngå å kjøpe en ekstra hånd datamaskin. Tidligere eide datamaskiner er billigere, men du vet ikke hva den har gått gjennom. Det er bedre å spare opp for en helt ny en fra en klarert datamaskin forhandler enn å kjøpe en som ble pre-eide selv om den personen som selger maskinen er kjent for dere.

Kjøpe en ny datamaskin krever mye tanke og omtanke

Kjøpe en ny datamaskin krever mye tanke og omtanke. Du trenger ikke kjøpe en datamaskin bare fordi det er billig, ser bra ut eller er ansett som top of the line. Beslutningen om å kjøpe bør være basert på dine faktiske behov, samt hvor mye du er villig til Shell ut. Dette er den eneste måten å unngå å angre på datamaskinen kjøpet.