O2e

Hvordan utvikle en web-basert e-handel nettstedet

Starte egen bedrift har blitt veldig enkelt siden advent av internett. Selv de uten programmering og design kunnskap kan raskt utvikle en web-basert tilbød å passe deres behov i løpet av få timer.

Tenk på hva det er du ønsker å selge først

Tenk på hva det er du ønsker å selge først. Selv om det kan virke lukrativt å selge den varme nye produktet, husk at tusenvis av andre som selger det samme på hva som er mest sannsynlig en lavere pris. For en tilbød å skille seg ut blant mengden, det må være unikt eller annen måte. Se lokalt, eller til din egen kompetanse for ideer.

Hvordan utvikle en web-basert e-handel nettstedet. Tenk på hva det er du ønsker å selge først.
Hvordan utvikle en web-basert e-handel nettstedet. Tenk på hva det er du ønsker å selge først.

Når du har funnet ut din unike nisje, er det på tide å bestemme hva slags web-basert e-handel løsning du vil bruke for ditt nettsted. De to store alternativer er åpne en butikk på et stort nettsted som eBay eller hosting din egen tilbød.

Velger å bruke en butikk gjennom store områder er ofte det enkleste alternativet for de som ønsker å utvikle en web-basert virksomhet tilstedeværelse. Frakt og betalingsmåter er allerede integrert inn i butikken, er det liten eller ingen teknisk kunnskap som kreves, og butikken har allerede en naturlig målgruppe. Imidlertid må store eiere konkurrere med hundrevis av større og mer etablerte bedrifter. I tillegg er disse områdene ofte kreve en rekke avgifter, selv om varen ikke selger.

Mens det kan tilsynelatende være mer av en problemfri

Mens det kan tilsynelatende være mer av en problemfri, selvlagrende din egen tilbød kan være bedre løsning. Kostnaden for et domene og felles web hosting gjennom et nettsted som HostGator er minimal. Store web verter gir ofte planer som faller for de som ønsker å utvikle sin e-handelsområde raskt. Vanlige funksjoner inkluderer pre-installasjon av populære scripts som ZenCart eller OSCommerce og en rekke gratis web maler.

Når web-basert e-handel løsning er på plass

Mens det kan tilsynelatende være mer av en problemfri. Når web-basert e-handel løsning er på plass.
Mens det kan tilsynelatende være mer av en problemfri. Når web-basert e-handel løsning er på plass.

Når web-basert e-handel løsning er på plass, er det på tide å bestemme hvordan de skal godta utbetalinger og prosess forsendelser. PayPal er den allestedsnærværende valg for betaling som det er klarert av shoppere og enkel å implementere. Forskning de ulike rederier som USPS og UPS for å avgjøre hva som fungerer best for din bedrift.

Nå er det på tide å utvikle den fremre enden av din tilbød

Nå er det på tide å utvikle den fremre enden av din tilbød. Velg eller lage et design som fungerer i alle nettlesere, er lett å navigere, og er en fryd for øyet. Blinding kunder med en generisk mal i kranglet farger er en sikker måte å miste dem. Last opp produkter i logiske kategorier og sørg for å ta bilder og korte beskrivelser.

Når web baserte butikken er fullført

Når web baserte butikken er ferdig, er det på tide å annonsere. Starte lokalt og billig ved hjelp av word-of-mouth, aviser, kaffebarer, og nettsteder som Craigslist. Få en lojal tilhengerskare ved å utnytte sosiale medier som Facebook og Twitter.