O2e

Hvordan utvikle forslag til søkeord som bruker google foreslår verktøy

Få trafikk til din nettside eller blogg kan være en frustrerende oppgave

Få trafikk til din nettside eller blogg kan være en frustrerende oppgave, men det trenger ikke å være sammen med Google. Google tilbyr flere unike brukervennlige verktøy for å bidra til å optimalisere nettstedets evner. Enten du bare starte opp og ikke helt sikker på hva du skal gjøre eller du har vært å opprettholde en nettside eller blogg for år er det alltid noe nytt å hjelpe deg med å optimalisere trafikken eller lage din nettside eller blogg pop ut til surfere, og la oss innse det som er ditt endelige mål. Her vil vi snakke om å bruke Google Suggest Tool til å utvikle forslag til søkeord som vil hjelpe deg å få mer trafikk, sette opp en annonse, og å lande en plass på de store søkemotorene.

Først og fremst

Hvordan utvikle forslag til søkeord som bruker google foreslår verktøy. Få trafikk til din nettside eller blogg kan være en frustrerende oppgave.
Hvordan utvikle forslag til søkeord som bruker google foreslår verktøy. Få trafikk til din nettside eller blogg kan være en frustrerende oppgave.

Først og fremst må du sette opp en Google-konto, sette opp en Google-konto vil tillate deg å få tilgang til alle at Google å tilby. Programmene som er av spesiell interesse for optimalisering av søkeord er; Google Webmaster verktøy, Google Adsense, Google Adword, og Google Analytics. Hver av disse spiller også en viktig rolle i, legge din nettside eller blogg til Google og mange andre kjente søkemotorer, administrere og få mer trafikk til din nettside eller blogg. Når du har kjøpt en Google-konto går du videre til neste trinn.

Hvis du har alle gjort noen form for arbeid med en nettside eller blogg

Hvis du har alle gjort noen form for arbeid med en nettside eller blogg, mer enn sannsynlig at du har blitt bedt om å angi søkeord og har trukket en tom om hva du skal sette i denne boksen. Vel, hvis du ikke allerede har gjettet Google kan hjelpe. Når du har funnet ut hva du vil gjøre for å optimalisere din web-trafikk, er neste steg å finne ut hvor og hvordan akkurat du skal bruke disse søkeordene.

For eksempel Google Webmaster verktøyet brukes til å bidra til å legge ditt nettsted til sin søkemotor liste samt andre store søkemotorene. Dette er et kritisk punkt for søkeord, du bruke forskjellige søkeord på nettstedet ditt til slutt innrømme med dagens web trender.

Først og fremst. Hvis du har alle gjort noen form for arbeid med en nettside eller blogg.
Først og fremst. Hvis du har alle gjort noen form for arbeid med en nettside eller blogg.

Det neste trinnet i å anskaffe søkeord er å logge på en Google anvendelse av ditt valg (Adword, Adsense, Anaylitics, eller Webmaster Tools). Hver av disse bruker en brukervennlig veiviser for å hjelpe deg å skaffe søkeord for din spesifikke oppgave. Adword for eksempel vil be deg om å starte en ny kampanje det vil lede deg gjennom bygging av en annonse for å vise ved Google-søk henvendelser. Det vil be deg om å skrive inn søkeord eller du kan bruke Google Suggest å legge til en gruppe av søkeord. Som alle andre Google veivisere vil den be deg om å oppgi dine nettsteder URL. Etter inn dine nettsteder URL en liste over søkeord vil bli generert fra ditt nettsted eller blogg. Hvis du bruker Goggle Foreslår at du vil ønske å velge søkeordene som er en del av dagens trender med søkemotoren Google, som vil gi deg mest CPC (cost per click) og visninger for pengene.

Som du ser er det lett generere søkeord for ditt nettsted eller blogg ved hjelp av mange Google webapplikasjoner og Google foreslår veiviseren. Uansett programmet som du bruker vil du forbedre dine nettsteder generelle trafikken og rang.