O2e

Hvordan være trygg når du møter noen fra internett

Møte venner på internett er ganske mye som å møte dem ansikt til ansikt. Det er enda tilfeller når du kan faktisk bruke mer tid med venner på nettet enn med venner offline. Nå kan det komme et punkt for når du bestemmer deg for å møte med en venn du møtte på nettet. Det er ingenting galt med dette, faktisk er det på tide du møter i person hvis du har vært venner på nettet ganske lenge. Og likevel - du kan aldri være sikker på om det virkelig er trygt å møte opp før etter flere ansikt til ansikt møter.

Hvordan være trygg når du møter noen fra internett. Informer en venn eller slektning om møtet.
Hvordan være trygg når du møter noen fra internett. Informer en venn eller slektning om møtet.

Hvis du ønsker å sikre din sikkerhet når du møter en online venn for første gang, her er noen tips.

  • Informer en venn eller slektning om møtet. Gi dem detaljene - tid, sted og din transportmiddel. La dem vite også hva tid du er forventet å være tilbake etter møtet. Hvis du ønsker, kan du merke langs noen og gjøre ham bo i nærheten. Du kan introdusere ham også med cyber venn, eller du kan bare instruere ham til å sitte i nærheten innen synsvidde.
  • Bring identifikasjonspapirer - en ID, et pass eller legitimasjon element som du kan skli i lommen. Så mye som mulig, ikke ta med en bag eller veske. Plassere pengene dine, ID, mobiltelefon og andre personlige gjenstander i lommene. Bære en jakke hvis du trenger flere poser å stash disse artiklene.
  • Angi dato på et offentlig sted som parker, barer, restauranter eller hotell lobbyer. Det er viktig at det finnes folk rundt som kan se deg. Velg en plass i møteplass som er i nærheten av inngangen. Vær oppmerksom på dine omgivelser og hans bevegelser.
  • Aldri gi ditt hjem eller kontor adresse til cyber venn. Du kan bare gjøre dette etter flere møter ups når du allerede sikker på at han er noen du kan stole på. Ikke gjør ham plukke deg opp enten fra jobb eller hjemme. Møt bare på avtalt sted som dere begge enige om.
  • Ta en drosje som kommer til møteplassen. Hvis mulig, ikke bruke bilen slik at personen ikke vil vite hvilket kjøretøy du kjører. Men hvis du har noe annet valg enn å kjøre til stedet, sørg for at du parkerer i en fjern parkeringsplass.
  • Aldri tillate ham å lede deg til parkeringsplass eller rope på en drosje for deg. Når møtet er over, bare riste hånden og gå egne veier. Hvis du har sterke reservasjoner om person, la ham gå først før du går til din parkerte bilen eller før hailing en drosje.
  • Avslutte møtet umiddelbart hvis du ikke føler deg godt om personen. Gjør en unnskyldning om en samtale eller avtale med en klient.

Til tross for forståelsen når møtet en venn fra internett for første gang, gi personen den fordelen av tvil. Ved første møte, være skeptisk. På det andre møtet, åpne opp litt. Og på den tredje og etterfølgende møter, hvis du virkelig klikke sammen, og han viser seg å være en ærlig og oppriktig venn, så det bør ikke være noen grunn til at vennskapet ikke vil gå på.