O2e

Hvordan velge CD brenner programvare

Det grunnleggende om å velge CD brenner programvare er det samme som å lage en intelligent valg når de kjøper andre typer programvare: gjør et nettsøk for å utforske dine muligheter, sjekk ut åpen programvare som et første alternativ, og deretter prøve å laste ned evaluering kopier av shareware og kommersiell programvare. Etter at du har vurdert dine behov mot de tilgjengelige titler, velge hva som fungerer for deg til en pris du har råd.

 1. Gå til en søkemotor. Starte søket etter den beste CD brenner programvare ved hjelp av en søkemotor. Prøv "CD-brenning programvare vurderinger" (uten anførselstegn). Les noen vurderinger for å se hvilken programvare tittelen passer dine behov. Vurdere bare siste vurderinger. En gjennomgang fra to år siden er verdiløs. Hva har de mest attraktive funksjoner for prisen? Spør dine venner og bekjente. Få så mye input som du kan.
 2. Få rettssaken eksemplarer. Finn ut om du kan få en evaluering kopi for hver tittel som synes å ha alle de funksjonene du trenger. Prøv å forutse fremtidige behov. For eksempel, tror du at du vil ha en enkelt pakke som brenner både CD-er og DVD-er? Hvis så, har du smalere søket allerede.
 3. Utfør en hands-on evaluering av rettssaken kopierer du har samlet. Er noen funksjoner deaktivert i din prøveversjon? Som vil gjøre det mer vanskelig å vurdere rettferdig.
 4. Ikke sikker på hva du skal se etter? Følgende avsnitt beskriver de viktigste funksjonene som folk flest vil ha.
  • Evnen til å brenne data disker. Se bort programvare som ikke kan. Kontroller at programvaren kan brenne dine filnavnene uten avkorting dem. Hva standarden gjør programvaren støtte? Sjekk programvarens hjelp-filen. Sjekk ut CD-Recordable FAQ for begrepene "ISO-9660: 1999,". "Joliet," og "Romeo" Noe programvare kan støtte filnavn på opptil 207 tegn. De fleste stopper på 64 eller 128 tegn. Nedlastet programvare kan ha latterlig lange filnavn som "Shelter-The Best Of samtidskunst Singer-Songwriters - 28 - Mary Chapin Carpenter - Det må ikke Bring You.mp3." Jeg har sett enda verre.
  • Evnen til å brenne musikk-CDer som kan spilles i vanlige CD-spillere. Se bort programvare som ikke kan. Du bør ha evnen til å ordne spor i hvilken rekkefølge du vil (ikke bare alfabetisk). Du bør være i stand til å gjøre tettsittende opptak (ingen stillhet mellom sporene). Mange anser det viktig at programvaren kan sømløst brenne musikk-CDer på fly, uavhengig av kilde formater (MP3, WMA, OGG, etc.). Noen krever et manuelt arkiv konvertering trinn til. Wav-format først. Det kan være lurt å bygge en musikk-CD som også har andre typer filer på den aktig grafikk og tekst. Mange pakker håndtere mixed media som dette.
  • Muligheten til å kopiere CDer, musikk eller data. Denne artikkelen er ikke en piratkopiering opplæringen. Hvis du har kopibeskyttelse problemer, er det fordi produsenten vil at du skal ha problemer med å kopier. Hvis du ikke liker det, ikke kjøpe sine CDer.
  • Evnen til å skrive, slette, og omskrive CD-RW-plater. Jeg har ikke mye bruk dem selv, men mange mennesker gjør. En CD-RW er en overskrivbar CD som du kan brenne, deretter slette, og deretter brenne igjen med ny informasjon. Det er spesielt nyttig for sikkerhetskopiering noen hundre megabyte med informasjon som endrer ofte. Hvis du bruker CD-RW, er dette en viktig funksjon - spesielt slette en del.
  • Muligheten til å lage lysbildefremvisninger og film CDer (som VCD). Dette var en viktig funksjon før DVD-brennere ble så billig og utbredt.
  • Muligheten til å lage foto-CDer. Dette er for å dele med andre folk. Du kan ofte lage lysbildefremvisninger og legge til bakgrunnsmusikk.
  • Betyr det også brenne DVDer? Se følgesvenn artikkelen "Hvordan velge DVD brenner programvare."
  • Muligheten til å sikkerhetskopiere harddisker. Med størrelsen på dagens harddisker, bare DVD-brennere er veldig praktisk for dette formålet.
 5. Men det viktigste er å få programvare som fungerer for deg. Føles det riktig, se til høyre? Synes du det er intuitivt? Er prisen riktig? Og har den de funksjonene du ønsker, eller i det minste de funksjonene du trenger?

Hvis du bare vil ha meg til å bare fortelle deg hva du skal kjøpe

Hvordan velge CD brenner programvare. Gå til en søkemotor.
Hvordan velge CD brenner programvare. Gå til en søkemotor.

Hvis du bare vil ha meg til å bare fortelle deg hva du skal kjøpe, jeg tror jeg ville ha til å skuffe deg. Jeg bruker Nero 6 mesteparten av tiden. Det har de fleste av de funksjonene jeg trenger, men det var litt dyrt. Det gjør de fleste ting veldig bra. Den har massevis av funksjoner, men noen moduler er veldig irriterende. Den sorterer sanger når bygge musikk-CDer fra en rekke kilder på måter jeg ikke helt forstår. Jeg bare hater det. Jeg tror ikke det er det beste for å brenne DVDer, men det kan gjøre en OK jobb. Jeg er sikker på at andre mennesker bare elsker det. Anmeldere gi Nero gode karakterer. Igjen, velge hva som fungerer best for deg. Vurdere, men ikke være en slave til, andre folks meninger. Se etter en følgesvenn artikkel om å velge DVD brenner programvare i meget nær framtid.