O2e

Hvordan velge DSL Internett - leverandører

DSL blir mer tilgjengelig og rimelig på en nesten daglig basis

DSL blir mer tilgjengelig og rimelig på en nesten daglig basis. Velge en DSL-leverandøren som dekker dine behov er en viktig langsiktig beslutning som kan påvirke deg og din familie i lang tid framover. Før du gjør din beslutning om hvilke DSL-leverandøren for å bruke, er det noen viktige faktorer å vurdere som vil sikre at du vil bli fornøyd med den tjenesten du vil motta.

Hvordan velge DSL internett - leverandører. Viktige faktorer for å vurdere.
Hvordan velge DSL internett - leverandører. Viktige faktorer for å vurdere.

 1. Viktige faktorer for å vurdere. Når du bestemmer deg for du er klar til å begynne å handle for DSL eller høyhastighets internettforbindelse er det to viktige faktorer du må ta en intens titt på: båndbredde og ventetid.

  I grunnleggende begreper, er båndbredden maksimalt konstant hastigheten som data og filer er i stand til å bli lastet ned. Å ha en høy båndbredde forbindelse er viktig hvis du laster ned store filer, musikk og filmer, eller hvis du streame video og lyd, mens nettet.

  Latency er forsinkelsen det tar for en tilkobling til å behandle dine forespørsler. Det ventetid til tilkoblingen er dokumentert av tiden mellom når du klikker en kobling, og når det faktisk begynner å laste. Hvis du er en villmann nettleser, vil ventetid være viktig for skjær mengden av sidene vil du bli lasting og omlasting.

  DSL blir mer tilgjengelig og rimelig på en nesten daglig basis. Velge for maksimal båndbredde.
  DSL blir mer tilgjengelig og rimelig på en nesten daglig basis. Velge for maksimal båndbredde.

 2. Velge for maksimal båndbredde. Hvis du bestemmer deg lyst til å velge en forbindelse som har den maksimale båndbredden for dine behov, har hver DSL Internett-leverandøren sannsynlig en tjeneste pakken for deg. De fleste leverandører tilbyr ulike nivåer av båndbredde med kostnadene øker sammen med mengden av båndbredde du har tilgang til. Selv den laveste båndbredde nivå av DSL er mange ganger raskere enn selv de raskeste ekstern tilkobling.

 3. Velge for maksimal ventetid. Kanskje du ønsker raskere lasting sider og maksimum ventetid fra DSL. Selv om dette er hva mange ønsker å se i deres DSL-tjeneste, finne maksimale ventetiden er mye vanskeligere å finne når sammenlignet med maksimal båndbredde. Latency varierer fra dag til dag, fra time til time, og det i stor grad varierer mellom ulike Internett-leverandører. Normalt DSL-leverandører ikke tilbyr noen data om deres gjennomsnittlige eller maksimal ventetid. For normal til over normal internett surfing ventetid er ikke et problem som de fleste leverandører opererer med en lav latency. Hvis du vil bruke betydelig tid på å surfe på internett og er bekymret for hvor mye tid sidene vil ta å laste det best å kontakte DSL-leverandøren direkte.

 4. Tar andre faktorer i betraktning. Før vi diskutere alternativer du må holde flere faktorer i tankene som vil påvirke DSL generelle ytelse. Bør du vurdere din fysiske avstanden fra telefonen selskapets sentrale beliggenhet og at mengden av trafikk på telefonlinjene opplevd til enhver tid kan påvirke ytelsen til tilkoblingen. Disse faktorene vil gjøre din faktiske hastighet varierer fra maksimumsverdiene.

 5. Evaluere alternativene. I mange områder kan det lokale teleselskapet være din eneste DSL alternativet. For eksempel hvis Verizon er det lokale teleselskapet, vil du mer enn sannsynlig nødt til å få ADSL gjennom dem også. I noen større markeder dette ikke kan være tilfelle, og du kan ha flere alternativer som EarthLink eller andre. Ingen rolle hvilken tjeneste du har, de fleste DSL-leverandører er svært like i pris. Før du tar en endelig beslutning, sjekk med telefonselskapet ditt for å se om en rabatt er tilgjengelig for å ha en kombinasjon av DSL, kabel-TV og telefon.