O2e

Hvordan velge en bærbar skriver

Hvis du leter etter en bærbar PC skriver, ville du trenger å skall ut penger innenfor området 150€ til 300€. Det er derfor det er best at du finner ut hvilke spesifikke en å kjøpe, slik at du kan få best valuta for pengene. Her er noen av de retningslinjer Husk å velge en bærbar skriver:

  • Vet de to generelle typer bærbare skriveren. Det er mange forskjellige merker og modeller av bærbare skrivere tilgjengelig, men de fleste faller inn under to generelle kategorier: trådløse og bærbare.
    • Trådløse skrivere, som navnet tilsier, er i stand til å koble til bærbare datamaskiner ved bruk av en trådløs ruter og en Ethernet-port, og derfor den ikke trenger noen fysisk tilkobling (gjennom ledninger eller kabler) til den bærbare datamaskinen. Ellers de fungerer på samme måte som noen typiske skrivere.
    • Bærbare skrivere, på den annen side, er liten, slank og er laget for å bli gjennomført for reiser. De arbeider med oppladbare batterier. De er generelt dyrere enn trådløse skrivere, men hvis du føler at du trenger å bære din bærbare skriveren med deg uansett hvor du går (og du reiser mye), deretter en bærbar skriver kan være din beste alternativet.
  • Vurder om du trenger farget eller svart-hvitt. Dette er en av de mer grunnleggende hensyn, hvis du ville det meste trenger å skrive ut tekst og dokumenter så er det mest økonomiske valget er en svart-hvitt-skriver, pluss at du vil være å spare mye i form av å kjøpe blekk, så vel.
  • Vet hva du bør vurdere når du kjøper en trådløs bærbar skriver. En av de viktigste hensyn når du kjøper en trådløs skriver er modusen for tilkobling. Noen av disse modusene er WiFi, Bluetooth, USB og infrarød, bør du også spørre om skriveren tilbyr tilkobling kombinasjoner. Du bør også finne ut om skriveren er i stand til å være fysisk tilkoblet til din bærbare pc, bare i tilfelle du trenger å skrive ut konfidensielle dokumenter i fremtiden.
  • Vet hva du bør vurdere når du kjøper en bærbar laptop skriver. Noen betraktninger inkluderer antall timer som de arbeider med en full opplading (litium-ion-batterier er de som varer lengst), og størrelsen på papiret de kan skrive ut på (noen modeller ut på vanlig 8x11 papir, mens noen kan bare skrive ut med den største størrelsen 3x4 inches). Vet også at de fleste bærbare skrivere kan skrive ut bare i grå-skala.
  • Vet hvilke andre faktorer du trenger å vurdere. Når du kjøper enten en bærbar eller trådløs skriver, bør du vurdere følgende faktorer: antall sider per minutt kan skrive ut, de punkter per tomme (ppt) at de kan skrive ut (høyere DPI, jo bedre utskriftskvalitet), og arket utgang nummer (eller antall sider du kan skrive ut uten at du trenger å bytte ut papirskuff).

Husk

Hvordan velge en bærbar skriver. Vet de to generelle typer bærbare skriveren.
Hvordan velge en bærbar skriver. Vet de to generelle typer bærbare skriveren.

Husk, som med alle andre kjøp, er det svært viktig at du vet de viktigste funksjonene som du måtte se etter for å sikre at du vil være å få best valuta for pengene. Det er avgjørende at du tar hensyn til dine spesifikke behov, så vel, hvis du arbeider hjemme definitivt du ikke ville ha den samme skriveren krav, sier en reiser forretningsmannen. Lykke til, og håper denne artikkelen har hjulpet deg ut!