O2e

Hvordan velge en gratis PDF Converter

PDF eller protokoll Document Format er en mye brukt filformat for både personlig og jobbrelatert kommunikasjon. Dens popularitet skyldes denne typen filer allsidighet. Du kan konvertere dokumenter og bilder til PDF-filer ved hjelp av gratis PDF-konvertering programmer tilgjengelig på nettet.

Et dyrt PDF Converter er unødvendig

Et dyrt PDF Converter er unødvendig. Det finnes en rekke gratis programvare titler å velge mellom som kan enkelt lastes ned fra elektroniske kilder. Når du velger en gratis PDF Converter for dokumenter og bilder, bør du vurdere følgende tips.

Hvordan velge en gratis PDF converter. Konvertering hastighet.
Hvordan velge en gratis PDF converter. Konvertering hastighet.

  1. Utskriftskvalitet. Kvaliteten på konverterte filen er den viktigste faktoren i å velge en gratis PDF Converter. Noen omformere kan ikke bevare det opprinnelige innholdet og utformingen av filene. Overlappende tekst samt vannmerker eller uvanlige tekstbokser noen ganger vises i den konverterte filen. Velg en PDF omformer som kan holde kolonner og tabeller der de er. Tekst og grafikk bør bevares ved konvertering. Hvis dokumentet inneholder hyperkoblinger, når de er konvertert, bør disse hyperkoblinger fortsatt fungere.
  2. Konvertering hastighet. Noen gratis PDF omformere krever at du laster opp filen eller sende den via e-post som Zamzar og Koolwire . Deretter venter du for den konverterte filen som skal returneres til deg. Noen omformere ta ganske lang tid før retur til den konverterte filen til deg, spesielt hvis den opprinnelige filen er en stor en. Utforske muligheten for å laste ned og installere en gratis PDF Converter til skrivebordet ditt. Denne måten, trenger du ikke å vente på en e-post før du får den konverterte filen. Topshareware.com har en rekke foreslåtte gratis PDF omformere klar for nedlasting.
  3. Støtte for ulike formater. Se etter en gratis PDF Converter som kan konvertere forskjellige filformater du vanligvis bruker (for eksempel. Doc,. Html, og. Rtf). Hvis du arbeider med krypterte eller passordbeskyttede PDF-filer, må du se etter et konverteringsprogram som kan støtte dette også.
  4. Brukervennlig grensesnitt. De fleste gratis PDF omformere er enkle å bruke og grei. Men bare i tilfelle du finner en som er å gi deg hodepine, hoppe over det og prøve andre alternativer.
  5. Delvis og batch konvertering. Fleksibilitet kan være en annen faktor i å velge en gratis PDF Converter. Hvis du trenger å utføre en batch konvertering av hundrevis av PDF-filer, velger du en omformer som kan håndtere dine krav.
  6. Systemkrav. Hvis du planlegger å laste ned en gratis PDF Converter, sørg for at maskinen kan håndtere systemkravene av programvaren. Datamaskinens operativsystem vil også diktere hvilke gratis converter du kan bruke.

PDF er en nå et universelt format for fildeling på Internett

PDF er en nå et universelt format for fildeling på Internett. Leser PDF-filer er enkelt. Alt du trenger er å laste ned gratisprogrammet Adobe Reader. Dessverre, konvertere dokumentet til en PDF-eller vice versa er en annen sak. Adobe Acrobat kommer med en heftig pris. Selvfølgelig er det billigere alternativer. Men hvis du ikke er klar til å bruke en krone, det er gratis PDF omformere på nettet. Alt du trenger å gjøre er å teste hvor man kan gjøre den beste jobben for deg. Husker at disse er gratis programmer derfor kan du ikke få alle funksjonene som du kan trenge.