O2e

Hvordan velge en nettleser som støtter plugins

Nettlesere brukes til å vise nettsteder

Nettlesere brukes til å vise nettsteder. Nå er de fleste nettsteder skapt av HTML kodet sider. Kodene er der for å tillate på nettet for å vise det på riktig måte, slik det ble utformet. Nå nettlesere er faktisk laget for å vise et bestemt nettsted slik det ble kodet. Imidlertid kan noen nettsteder krever din nettleser for å installere enkelte programmer kalles plugins for å vise bestemte elementer i området. For eksempel si ett av elementene på et bestemt nettsted er en video som krever at du har en QuickTime plugin hvis du ønsker å vise det. Med mindre du laster ned og installerer den spesifikke plugin, vil du aldri være i stand til å vise dette innholdet. Dette er grunnen til at er svært viktig å velge og bruke en nettleser som kan støtte mange plugins. Tro det eller ei, har noen av de mest brukte nettleser fortsatt begrensninger. Her er noen tips om hvordan du velger riktig nettleser som kan støtte plugins.

Hvordan velge en nettleser som støtter plugins. Vite hva en plugin er.
Hvordan velge en nettleser som støtter plugins. Vite hva en plugin er.

  • Vite hva en plugin er. Som omtalt ovenfor, er en plugin et mini program som lar en nettleser for å vise en bestemt element eller innhold på en bestemt nettside. Et eksempel ville være en gitt ovenfor, QuickTime. QuickTime plugin er en mini-applikasjon som du trenger for å integrere til nettleseren for å se en streaming video med QuickTime. Så hvis du ønsker å vise kommende filmtrailere på apple.com , deretter en QuickTime plugin vil være nødvendig i nettleseren din.
  • Vet at hver nettleser vil ha begrensninger. Ingen nettleser er perfekt og universell. Noen nettlesere vil støtte de aller fleste plugins, men kan ikke støtte andre. For eksempel er Internet Explorer trolig nettleseren som kan støtte nesten alle plugin siden de fleste nettsteder ble opprettet for denne nettleseren. Men noen plugins fortsatt ikke støttes spesielt hvis plugin ble gjort av andre web browser konkurrenter som Mozilla Firefox eller Google Chrome. Disse blir sagt, du virkelig ikke kan velge bare en nettleser for å være slutten alt fordi du vil alltid møte plugins som ikke støttes av det.
  • Få det beste fra alle verdener. Det beste alternativet for å tillate deg å være i stand til å se noe element på nettet, er ved å ha de fire beste nettleserne som er installert i systemet, nemlig Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari. Denne måten, hvis du støter på en plugin som ikke støttes av IE, men støttes av Google Chrome, så kan du alltid bytte til den nettleseren for å bruke plugin. Samme gjelder med de andre.
  • Vurdere å forske. Selvfølgelig vil du egentlig ikke trenger å ha alle plugins til å nyte dine vanlige surfevaner. Bare den vanligste bør gjøre. Å vite hva som er hva, og hva som er hva, er alt du trenger å gjøre er å ta en titt på nettsiden til hver nettleser og se gjennom alle plugins som støttes. De fleste av dem vil støtte de generelle plugins, mens noen vil sannsynligvis ha sine egne proprietære seg. Ikke bekymre deg, de fleste nettlesere vil ha visse plugins som vil matche de proprietære plugins av den andre nettleseren.

I hovedsak

I hovedsak, når du velger en nettleser som støtter plugins, er det beste alternativet for å ha alle de store nettleserne i systemet. Hvorfor selv gjøre et valg? Nettleserne er gratis uansett.