O2e

Hvordan velge PC-bag varianter

Bærbare datamaskiner er nå vanlig i omtrent hvilken som helst innstilling

Bærbare datamaskiner er nå vanlig i omtrent hvilken som helst setting. Fra universiteter til kontorer til WiFi-aktiverte kafeer og restauranter, er folk bringe sine datamaskiner overalt. Hvis du har en bærbar PC, mest sannsynlig, du bringer det ofte til skolen, til jobb. Bære den rundt med den svarte skulderveske som vanligvis følger med datamaskinen er ofte sett på som kjedelig og utilitaristisk. Du har flere alternativer.

Ryggsekker. Den største ulempen med dokumentmapper og skuldervesker er at disse vært belastende på bare én side av kroppen. Derfor, disse er ikke veldig ideelt for folk som alltid er på farten. Ryggsekker, i mellomtiden, fordele vekten jevnt over begge sider, noe som kan hjelpe til med å håndtere vekten bedre. Dette er ideelt for når du går over campus, pendle til jobben, eller fotturer.

Hvordan velge PC-bag varianter. Ryggsekker.
Hvordan velge PC-bag varianter. Ryggsekker.

Ryggsekk typen PC-vesker er også ideelle i situasjoner der transportøren trenger for å bringe rundt ekstra utstyr eller utstyr, som for eksempel bøker, notatbøker, og lignende. De fleste ryggsekker har et polstret rom for den bærbare datamaskinen i seg selv, og ekstra plass til dokumenter, kabler og til og med bøker.

Messenger poser. For de mer motebevisste

Messenger poser. For de mer motebevisste, messenger poser er en foretrukket måte å bære rundt på bærbare datamaskiner. Disse er slengt på den ene skulderen, og derfor klem kroppen tett på bare én side. Den største fordelen med messenger poser er at brukeren ikke trenger å ta ut posen bare for å få ting fra innsiden. Posen ligger nær hoftene, og alt man har å gjøre er å åpne glidelåsen eller klaff, og grip uansett må tas ut.

Som med ryggsekker, de fleste messenger typen laptop poser har et polstret rom for selve datamaskinen, og ekstra plass for utstyr og tilbehør.

Bærbare datamaskiner er nå vanlig i omtrent hvilken som helst innstilling. Messenger poser.
Bærbare datamaskiner er nå vanlig i omtrent hvilken som helst innstilling. Messenger poser.

Ermer. For folk som ønsker å bruke sine eksisterende poser å bære datamaskiner, ville en hylse være et godt alternativ. Disse er laget av neopren, minne skum, eller andre myke, tynt materiale som passer den bærbare datamaskinen tett. Brukeren kan da bare sette datamaskinen i en ryggsekk eller skulderveske, som om det var en bok. Noen ermene selv har bærehåndtak, som kan være nyttig for å bære den som en pose på egen hånd. Sleeve typen bærevesker er populært med miniatyr bærbare (kalt netbooks), som ofte er lett gjennomføres i andre poser sammen med bøker og annet tilbehør på grunn av sin lille størrelse.

Multi-purpose poser. Fleste laptop vesker er ment å bære maskinen, noen kabler, og ekstra tilbehør. For den seriøse mobile profesjonelle, men det er poser som har mer utstyr. Fotografer må kanskje bære rundt kamerahus, objektiver, stativer og annet tilbehør med sin bærbare datamaskin. Noen produsenter har poser spesielt for dette formålet. Multi-purpose poser er ofte tungt polstret innsiden, på grunn av behovet for å lagre og transportere dyrt utstyr. Disse pleier å være tung, så de fleste har hjul og kan trekkes over gulvet, mye som bagasje.

PC-vesker blir ofte brukt som funksjonelle, men fasjonable tilbehør. Med populariteten til bærbare datamaskiner i disse dager, har valget av bærevesker og poser også vokst sammen med forbrukernes etterspørsel og preferanser.