O2e

Hvordan velge sporing

Enten for beskyttelse, produktivitet, kvalitet, kvantitet, business, eller personlig bruk, er sporing nesten like uunnværlig som Internett er i hverdagen.

Det er mange sporing programvare titler ute nå for deg å velge mellom å dekke ditt behov:

Hvordan velge sporing. Gratis program for sporing tid.
Hvordan velge sporing. Gratis program for sporing tid.

Gratis program for sporing tid. Det er mange frilansere og forretningsfolk som trenger en god måte å spore tid og holde tiden logget på prosjekter. Det er bra program som heter Tid Edition på timeedition.com som er veldig enkelt med virkelig kule funksjoner, også. Dette programmet er tilgjengelig for Windows, Linux og Mac så det er virkelig tilgjengelig for brukere der ute. Du bare legge til navnet på din kunde eller leverandør, tilordne en farge for å nevne, legge til prosjektnavn, beregne anslått tid for prosjektets begynnelse og avslutning, helt felt for dine oppgaver, timepris, og du kan bare fortsette å legge som du gå sammen.

Sporing tjeneste for sporing søkeord og geo-er. Dette kalles budurl, som bryter ned kompliserte nettadresser i bite-sized nettadresser. De kan spore web trafikkvolum for deg og geografisk plassering av de nettstedene du besøker. Bare skrive i en svært langtekkelig url og klikk på "Shrink It"-knappen, og det gjør nettopp det for deg, og tar deg til en affiliate url. Registrer deg gratis og begynne å spore trafikk og geografiske plasseringen av de som kommer gjennom linkene du angir. Du kan spore opptil 250 webadresser hvis du er en gratis medlem.

Sporing av programvare for Internett-aktivitet. Dette kalles Spector Pro, som du kan kjøpe på 75€ 0,95. Denne programvaren spor og skjermer online søk, chat aktivitet på Myspace, Facebook, Wwitter, e-post mottatt og sendt, besøkte nettsteder, tastetrykk gjort, og fildeling. En ekstra funksjon er en visuell play-by-play av disse handlingene mens de pågår. Dette programmet er ideelt for foreldre som ønsker å holde et øye på Internett-aktivitetene til sine små barn.

Sporing programvare for å spore en ekstern datamaskin. Hvis du tror partneren din er utro bak ryggen din mens han er på jobb, er denne programvaren for deg. Den eBlaster, tilgjengelig for 75€ 0,95, straks fremover og møblerer du med e-post og chat fra datamaskinen spores.

Sporing av programvare for biler

Sporing av programvare for biler. Finn bilen hvor som helst i Europa med state-of-the art NavIQ programvare på retail for 135€. Spore og overvåke bilen tyveri, din flåten aktivitet, ruten din aktivitet, og til og med barn som er bak rattet.

Sporing av programvare for biler. Sporing tjeneste for sporing søkeord og geo-er.
Sporing av programvare for biler. Sporing tjeneste for sporing søkeord og geo-er.

Sporing av programvare for mobiltelefoner. Få ett eller alle FlexiSPY produkter for å hjelpe deg med å overvåke innkommende og utgående anrop, oppringte telefonnumre, innkommende og utgående tekst-og bildemeldinger, og opptakene gjort 24/7.

Sporing av programvare for bugs. Mange mennesker (og store selskaper) sverger til Bugzilla er defekt sporing system, som tillater enkeltpersoner eller grupper av utviklere for å holde oversikt over utestående bugs i deres produkt effektivt. Dette systemet når ansatt forbedrer generelt produktivitet, bedre kommunikasjon flyt, gjør kundene glade og fornøyde, og reduserer nedetid. Du kan få dette gratis også.

Velge sporing programvare har blitt gjort svært enkelt med fri programvare på Internett. Det er også de som du får for en avgift som sett på denne artikkelen. Men du må se at på slutten av dagen, er det din trygghet som teller mest så velg en som ikke vil skuffe deg eller la deg kreve pengene dine tilbake.