O2e

Hvordan vet programvare behov for datarekonstruksjon

Uhell sletter en viktig fil kan være en katastrofal hendelse

Uhell sletter en viktig fil kan være en katastrofal hendelse - enten det er som semesteroppgave du har vært slaving på flere måneder, rapporten du skal gi til sjefen din i noen timer, eller til og med bryllup løfter du har endelig perfeksjonert . Det er ganger du ønske at du kunne bare gjenopprette partisjonstabellene, omvendt slettet programvare og gjenopprette slettede e-poster. Heldigvis, kan data-programvare hjelpe deg å gjøre akkurat det.

Uansett den informasjonen du trenger for å ta tilbake fra den mørke blottet for sletting, vil data-programvare kausjon deg ut uten behov for en profesjonell tjenester. Med god data-programvare, Exchange Server utvinning og data restaurering er mer enn mulig. Foto utvinning freeware vil hjelpe deg å få tilbake de bildene du ønsker du ikke hadde blitt kvitt, gjenoppretting av dokumenter shareware kan gjenopplive den viktige regneark, og media-programvare vil hjelpe deg å få de "interessante" videoer du plutselig måtte slette fra harddisken. Uansett informasjonen ble tapt, kan du finne det igjen gjennom data-programvare.

Hvordan er dette mulig, spør du

Hvordan er dette mulig, spør du? Filene du sletter fra datamaskinen slettes ikke, i alle fall ikke umiddelbart. Det som skjer er at filen er merket som tilgjengelig plass for gjenbruk. I stedet for bare banishing data fra minnet på harddisken, det er bare merket som "plass til leie." Tenk på dataene som et hus - hvis du kaste ut familien som holder inne, vil huset fortsatt være der før noen bestemmer seg for å rive det ned og bygge en ny. Det samme gjelder for de slettede filene, vil filene faktisk bo der til annen informasjon er tildelt til å ta sin plass. Data-programvare utnytter dette faktum ved å flytte familien tilbake i - din "slettet" filen vil bare bli gjort tilgjengelig igjen.

Alt dette snakket gjør det virker som om data utvinning programvare er et svært komplekst verktøy som krever bare de mest avanserte maskiner. Du vil være glad for å vite at de fleste data-programvare har bare ett krav - plass. For én ting, må du plass på harddisken for å installere og kjøre data-programvare. En annen ting er at du har fått til å sørge for at det er nok plass igjen på harddisken slik at filen du håper å gjenopprette ikke allerede er overskrevet. Faktisk, det øyeblikket du har et uhell slettet filen, unngå å sette noen flere data i datamaskinen. Det er lurt å ta alle nødvendige forholdsregler for å holde filen blir overskrevet. Ettersom dette er tilfelle, er det sannsynligvis en god ide å laste ned og installere data-programvare før du faktisk trenger det.

Hvordan vet programvare behov for datarekonstruksjon. Uhell sletter en viktig fil kan være en katastrofal hendelse.
Hvordan vet programvare behov for datarekonstruksjon. Uhell sletter en viktig fil kan være en katastrofal hendelse.

Du kan finne mye data recovery freeware og shareware på Internett. Et Google-søk vil gi deg programmer som Data Recovery Pro og GetDataBack. Det er lurt å gjøre litt research på alternativene før du plukker ut den mirakuløse programvare som vil bringe dine døde filene tilbake til landet av den levende. I de fleste tilfeller vil du også ønsker å teste om det fungerer. Lag en dummy fil, for eksempel et tomt dokument, og slette den umiddelbart. Kjøre data utvinning programmet og se om du kan gjenopprette filen. Hvis alt går bra, kan du være lett å vite at du har fått litt informasjon forsikring hendig på harddisken.