O2e

Hvordan videoblogg

Enkelt sagt, er en videoblogg en weblogg som bruker videoer

Enkelt sagt, er en videoblogg en weblogg som bruker videoer. Videoen kan bli lagt direkte til nettstedet for umiddelbar visning eller det kan lastes ned for senere visning på en datamaskin eller bærbar enhet, for eksempel en video iPod. Bestemmer seg for å starte en videoblogg innebærer en stor forpliktelse over tid opp foran, men er vel verdt innsatsen.

Hvordan videoblogg. Avgjøre om en blogg er rett for deg.
Hvordan videoblogg. Avgjøre om en blogg er rett for deg.

  1. Avgjøre om en blogg er rett for deg. Som nevnt vil starte en blogg ta litt tid. Før du gjør opp tankene dine, sørg for at en blogg vil tilfredsstille dine behov. Det er mange forskjellige grunner til å starte en videoblogg: For å kommunisere med venner og familie, for å lære andre noe nytt, for å bruke som media utløp, for å dokumentere dagens verden happenings, for å fremme et produkt eller en tjeneste, og sist men ikke minst, å uttrykke deg selv og dine ideer. Hvis du føler at det du var tenkt å skrive om passer inn i en av disse kategoriene, eller med det generelle temaet for en videoblogg, så kan du gå videre til neste trinn .... starte din videoblogg.

  2. Forberedelse til bloggen din. Når du er sikker en blogg passer dine behov, er det på tide å starte prosessen med å lage din videoblogg. Det første trinnet i denne prosessen er å forberede alt du trenger for å få bloggen i gang. Selvfølgelig du kommer til å trenge en datamaskin med tilstrekkelige ressurser. Dette betyr at datamaskinen vil være i stand til å håndtere programmene bloggen vil kreve. Du trenger også en høyhastighets Internett-forbindelse. Dette er hva kan du legge bloggen din til Internett mest effektivt. En videoopptak enhet av noe slag er også nødvendig. Dette kan enten være et webkamera eller et digitalt kamera. Det spiller ingen rolle hvilken du velger, så lenge du kan laste opp bildet til datamaskinen. Til slutt, vil du trenge et videoredigeringsprogram som iMovie eller Windows Movie Maker.

  3. Finne en blogg vert. Hvis du ikke har en blogg ennå, nå er det på tide å få en. For en gratis blogg, er en av de beste stedene å bruke Blogger.com . Blogger har alle de funksjonene du trenger for din videoblogg og har også en RSS-eller Atom-feed. RSS og Atom er måter for folk å abonnere på bloggen din og gjør dem i stand til å vite når det er oppdatert. Hvis du bestemmer deg for å bruke et annet sted enn Blogger, sørg for at den har en av disse typer feeds. Blogger registrering prosessen er svært enkel, og området er lett å navigere. Nærmere om innlegging på Blogger vil ikke bli diskutert her, men kan bli funnet på Blogger hjemmeside.

    Enkelt sagt, er en videoblogg en weblogg som bruker videoer. Forberedelse til bloggen din.
    Enkelt sagt, er en videoblogg en weblogg som bruker videoer. Forberedelse til bloggen din.

  4. Hva du putter i videoblogg. Nå som du har en blogg, er det på tide å begynne å legge inn. Men hva bør du sette i bloggen din? Dette er et spørsmål som mange uerfarne bloggere har problemer med å svare. Svaret: Blogg om noe. Du er din egen sjef, og det er opp til deg hva du blogger om. Du kan starte din egen historie og holde legge på til det, eller du kan filme noe du føler andre vil ønske å se. Noen mennesker vil bruke sin vblog (forkortelse for videoblogg) som en personlig dagbok for å uttrykke hendelsene i livet sitt, mens andre bruker den for omtrent alt du kan forestille deg. Hva går inn i bloggen din er helt opp til deg. Brainstorm en liste av ideer, slik at du ikke går tom, og sist men ikke minst, ha det gøy blogging!

  5. Publisering av bloggen din. Når du har laget og redigert video til din smak, vil du da trenger å finne en online video vert. Noen gode alternativer inkluderer Zippyvideos og Dropshots. Disse vertene vil tillate deg å laste opp videoer til sine nettsteder og til slutt legge ut videoen på bloggen din. Følg instruksjonene på nettsiden for å laste opp videoen. Når den er lastet opp, vil nettstedet gi deg en link som du må kopiere og lime inn i kroppen på bloggen din melding. Videoen vil vises på bloggen din.