O2e

Hvordan vise twitter oppdateringer på en facebook side

Sosiale medier er en stadig voksende metode for å holde kontakten med venner og familie. Sjansene er du som folk flest og har mer enn én sosial media konto. Vel, for de neste minuttene skal vi snakke om to store sosiale medier sider Twitter og Facebook, og hvordan du kan få Facebook til å vise dine Twitter-oppdateringer. Her er en steg-for-trinn-metoden.

Hvordan vise twitter oppdateringer på en facebook side. Du kan også legge til denne samme søknad via din Facebook-side så vel.
Hvordan vise twitter oppdateringer på en facebook side. Du kan også legge til denne samme søknad via din Facebook-side så vel.

Først, for de av dere bare gå inn i en verden av sosiale medier, må du få en Facebook-og Twitter-konto her er hvordan man skal gjøre det. Gå til Facebooks hovedsiden og angir følgende; fornavn, etternavn, gyldig e-postadresse, kjønn, gyldig fødselsdato, klikker du registrerer deg, skriv sikkerhet tekst i dialog boksen, og klikk registrere deg. Deretter vil du gå gjennom trinnene en gjennom fire til slutt sette opp din konto og profil. Etter at du har fullført alle trinnene din Facebook-konto vil bli satt opp, når du bekrefte kontoen med e-post som ble sendt til adressen du oppgav under satt opp.

Neste er å sette opp din Twitter-konto, her er hvordan du setter Twitter opp, inn fornavn, brukernavn, passord, gyldig epost, og klikk på Opprett konto. Nå fullfører trinn en gjennom fire for å fullføre aktiveringen, til fullt ut å aktivere din konto må du bekrefte din konto med e-post som ble sendt til adressen du oppgav under satt opp.

Nå som du har en aktiv Facebook og Twitter-konto vi vil koble din Twitter-konto til Facebook, gjør din Facebook legge inn dine Twitter-oppdateringer. Her er hvordan dette er oppnådd, logge inn på din Twitter-konto ved hjelp av informasjonen som ble bare gi for å opprette kontoen. Når siden lastes bla til nederst på siden og klikk på ordet Goodies. Når den nye siden lastes klikk på Widgets, vil en ny side lastes når den er ferdig klikk på kategorien Facebook vil oppdatere nå klikke på tittelen Facebook Application, klikk deretter installere Twitter i Facebook. Du vil da bli bedt om å oppgi din Twitter-ID og passord igjen.

Du kan også legge til denne samme søknad via din Facebook-side så vel

Dette er hvordan du vise dine Twitter-oppdateringer på Facebook-kontoen.
Dette er hvordan du vise dine Twitter-oppdateringer på Facebook-kontoen.

Du kan også legge til denne samme søknad via din Facebook-side også, logge deg på Facebook-siden når det lastes klikk på hjemmesiden kategorien det ligger øverst til høyre på siden. Når dette laster klikk på søknaden kategorien i midten av venstre side bar. Nå vil du skriver Twitter i søkeboksen øverst på siden. En drop down boks vil laste klikke på det øverste elementet merket Twitter søknad. Nå skriver den forespurte informasjonen og klikker logge inn

Dette er hvordan du vise dine Twitter-oppdateringer på Facebook-kontoen

Dette er hvordan du vise dine Twitter-oppdateringer på Facebook-kontoen. Du kan sørge for at det riktig installert ved å logge inn på din Twitter-konto og skrive en test innlegg. Når du har kvitret test innlegget logg inn Facebook og se om det postet. Nå kan venner og familie på Facebook kan se dine Twitter-oppdateringer.