O2e

Hvordan vite om Dreamweaver er det riktige verktøyet for meg

Dreamweaver er et dataprogram som brukes av web-designere og utviklere å lage dynamiske websider. Programvaren ble opprinnelig utviklet av Macromedia som senere ble kjøpt opp av Adobe. Dreamweaver lar brukeren se på nettstedet gjennom en lokal server og forenkler korreksjon, utskifting, oppdatering og skriving av koder eller tekst. Nye versjoner av programmet omfatter mange flere server-side scripting rammer og språk som CSS, Java Script, ASP, PHP og ColdFusion. Dreamweaver har versjoner for både Windows og Mac. Hvis du vurderer hva slags programvare du bruker for å lage nettstedet ditt, her er noen tips for å vite om Dreamweaver er rett web skape verktøy for deg.

Le arn funksjonene i Dreamweaver ved å sjekke på nettet. Det er mange vurderinger om produkt som du kan lese. Du kan også gå til Adobes hjemmeside og lese informasjonen som er tilgjengelig om de nyeste versjoner og alle funksjonene i Dreamweaver.

Sammenlign Dreamweaver med andre web opprettelse verktøy

Hvordan vite om dreamweaver er det riktige verktøyet for meg. Le arn funksjonene i dreamweaver ved å sjekke på nettet.
Hvordan vite om dreamweaver er det riktige verktøyet for meg. Le arn funksjonene i dreamweaver ved å sjekke på nettet.

Sammenlign Dreamweaver med andre web opprettelse verktøy. Dreamweaver er et svært kraftig web lage verktøy med en rekke funksjoner. Sammenlign disse funksjonene med andre web lage applikasjoner. Navigere gjennom alle funksjoner og verktøy i en søknad er svært viktig når du bruker det som dette vil gjøre oppgaven raskere. Se etter funksjoner som vil tillate deg å lage deler og elementer av nettstedet fra innebygde maler. Det er svært viktig for en webdesigner eller utvikler for å ha ulike verktøy og snarveier til sin disposisjon som letter hver oppgave involvert i webside laging.

Bestem server-side skriptspråk som du vet. Dreamweaver støtter HTML, Java Script, CSS, PHP, ASP, XML, ColdFusion og andre rammer og skriptspråk.

Bestem den kunnskapen du har om web designer

Bestem den kunnskapen du har om web designer. Dreamweaver vil ikke lære deg elementene i web designer. Du må lære dette separat. Din kompetanse innen webdesign vil bli styrket når du overfører web designer talent til Dreamweaver du bruker programmet.

Sjekk ut de tilgjengelige opplæring for å bruke Dreamweaver. Du kan møte en bratt læringskurve når du prøver å lære Dreamweaver. Sjekk på nettet for PC skoler eller grupper som tilbyr opplæring og spørre hvor lenge treningen vil vare og hva er inkludert i opplæringen. Du kan også sjekke Adobes nettsted for å se om trening videoer er tilgjengelig. Du bør også sjekke forutsetningene for å kunne registrere.

Sammenlign dreamweaver med andre web opprettelse verktøy. Sammenlign dreamweaver med andre web opprettelse verktøy.
Sammenlign dreamweaver med andre web opprettelse verktøy. Sammenlign dreamweaver med andre web opprettelse verktøy.

Spør andre webutviklere og designere om fordeler og ulemper ved bruk av Dreamweaver. Bortsett fra skriftlig informasjon og vurderinger fra Dreamweaver-brukere, vil du få mer praktisk innsikt i programmet ved å spørre folk som bruker programmet personlig. Du vil være i stand til å få deres mening om hva programmet kan gjøre og de utvidede funksjoner det vil gi deg. Ikke bare spør de som bruker Dreamweaver. Forespør også fra de som bruker andre web programmer for å lage å kjenne sin mening om programmet og hvorfor de ikke bruker det. Sjekk hvor lang tid det tok dem å fullt lære å bruke programmet og de grunnleggende kravene du må vite før du vil kunne bruke Dreamweaver.


Dreamweaver er støttet av et stort fellesskap av brukere og utviklere. Det er mange av dem som har skapt tredjepartsprogrammer som utvider bruken av programvaren. Besøk forumet områder for å få mer innsikt i de mange funksjonene, funksjoner og verktøy for Dreamweaver.