O2e

Kjøpe hjemmekino video projektorer: LCD og DLP - projektorer

Lær hva du bør vurdere når du kjøper en hjemmekino projektor

Videoprosjektører er en flott løsning for å se et stort bilde, uten den store TV. Hjemme projektorer har kommet svært langt i de siste årene, betyr dette at de ser bedre enn noensinne, har eliminert mange tidligere utgaver, og er faktisk relativt rimelig. Når det er sagt, kjøpe en hjemmekino projektor er ikke noe å ta lett som det kan være dyrt, avhengig av om du velger en LCD eller en DLP-projektor. Som noen viktige kjøp, må du gjøre leksene dine før du bruker dine penger.

Denne artikkelen vil lære deg hvordan du skal kjøpe en hjemmekino projektor.

Kjøpe hjemmekino video projektorer: LCD og DLP - projektorer. Det første trinnet er å vite hvilken type projektor du ønsker.
Kjøpe hjemmekino video projektorer: LCD og DLP - projektorer. Det første trinnet er å vite hvilken type projektor du ønsker.

  1. Det første trinnet er å vite hvilken type projektor du ønsker. De to største og mest prisgunstige teknologier er LCD og DLP-projektorer.

    LCD projectectors har bedre fargemetning, lysstyrke, og vise mye mer detaljerte bilder. DLP, på den annen side, viser mindre pikselering på skjermen, og er faktisk mye, mye mindre og mer portable. Avhengig av om eller ikke du har tenkt å flytte prosjektet ofte, som skal avgjøre om du vil ha en DLP eller LCD-projektor.

    Men det er en tredje ny teknologi kalt LCOS. LCOS gir mye høyere oppløsning, men er også mye dyrere, og lampens levetid er svært begrenset, noe som betyr dyre erstatninger.

  2. Når du kjøper en projektor, har du også to svært viktige ting å vurdere: oppløsning og lysstyrke. For lysstyrke, må du finne ut hvor mange lumen projektoren skal være. Dette kan variere fra hundrevis, til flere tusen. Bestemme en god lumen teller er en svært utfordrende prosess, og noe du bør spørre en profesjonell, fordi hver sak er forskjellig. Imidlertid er lysere vanligvis bedre.
  3. Lysere projektorer lar deg se bedre når det er mer eksternt lys i rommet. Hvis du planlegger å være i et lite kontor innstilling, vil du få av fine med 1000 lumen, men hvis du er i et stort rom eller skole auditorium, bør du være på utkikk etter en projektor med, i det minste, 3000 lumen. Tross alt, er for få lumen for en bestemt innstilling typisk det som gir projektorer et dårlig navn.
  4. Du bør også vurdere vekten av en hjemmekino projektor. Hvis du kommer til å montere en projektor, og forlater den, kan du sannsynligvis gå for en tyngre projektor som veier 8 eller flere pounds. Jo større en projektor, i grunn, betyr at du skal betale mindre. £ 6 projektorer er også veldig billig, og disse er sannsynligvis de beste priset enheter for å reise med. Noe rundt 4 pounds eller mindre vil bli svært kostbart. 6 pounds er ikke for tung, og bør være veldig lett å bære rundt i en skulderveske.
  5. Sjansene er du vil ha en projektor med et zoomobjektiv. I utgangspunktet ville en zoomlinse mengde 1,3 oversette til 30%. Du sannsynligvis vil ha en projektor som har en anstendig størrelse zoom på minst 50%. Dette vil gjøre ting lettere når du setter opp projektoren og justere den. Det vil også føre til at projektoren kan i større nærhet til selve skjermen i et lite rom.
  6. Endelig er en av de viktigste tingene du bør vurdere garantien. Mange hopper over dette trinnet, men du ville være klokt å vurdere å kjøpe en tjeneste kontrakt. Projektoren er trolig kommer til å bli dyrt, så du trenger å vite hvor lenge ting vil vare, og hvor mye du skal betale for dem når de bryter. Projektorlamper, spesielt, kan og sannsynligvis vil bryte minst en gang i livet av projektoren. Du bør vite hvor lenge lampen skal vare, se hva slags garantier du kan grave opp, og også sjekke for å se hvor mye det kommer til å koste deg å kjøpe en ny.

Lær hva du bør vurdere når du kjøper en hjemmekino projektor. Når du kjøper en projektor.
Lær hva du bør vurdere når du kjøper en hjemmekino projektor. Når du kjøper en projektor.

Nå som du vet hva du er ute etter og hvordan du kjøper en hjemmekino projektor, shoppe rundt litt. Når du ser, feste med kjente selskaper, da disse vil gi deg kvalitet projektorer til gode priser, og sannsynligvis vil ha en tryggere garanti avtale. Sjekk rundt i store forhandler butikker hvor de vil ha mange projektorer å sammenligne, eller handle på nettet for å se om du ikke kan plukke opp en brukt projektor for en god avtale. Bare sørg for at du vet hvor lenge det har vært brukt, og hvor lenge det vil være før du skal kjøpe en ny. Kjøpe en hjemmekino projektor vil gi deg, din familie og venner timer med TV og video underholdning.